OM EAEC

Arkiv


Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-08-27: Till dig som ännu sover
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-08-13: Ockupanterna
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-07-23: När man bränner böcker
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-04-09: Vi ska vara rädda
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-04-01: PK-landet Sverige
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-03-12: Den fjärde statsmakten
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-02-19: Stålbadet 2: Media vs Folket
Söndagskrönika av Julia Caesar 2017-01-29: Stålbadet: Media vs Trump
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-10-09: Bristningsgränsen
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-10-03: Kris i Ryggkliarklubben
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-09-24: Sista mailet från Kjell Albin
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-04-03: Samhällets fiender
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-03-13: Våra liv som dhimmis
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-03-06: Syndabocken
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-02-28: Vems mänskliga rättigheter?
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-02-20: Hur eliten förstörde Sverige
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-02-14: Främling i eget land
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-02-06: Låt inte barnen ta smällen
Söndagskrönika av Julia Caesar 2016-01-30: Kulturimporten
Söndagskrönika av Julia Caesar 2015-10-11: Belägrat land
Söndagskrönika av Julia Caesar 2015-09-27: Kvinnoförtryck som mode
Söndagskrönika av Julia Caesar 2015-09-20: Mentalt inbördeskrig
Söndagskrönika av Julia Caesar 2015-09-06: Rapport från skampåle
Söndagskrönika av Julia Caesar 2015-08-30: Mardrömmen
Söndagskrönika av Julia Caesar 2014-08-17: En dåres försvarstal
Söndagskrönika av Julia Caesar 2014-08-06: När brinner svenska kyrkor?
Söndagskrönika av Julia Caesar 2014-07-13: Värdegrunden skördar liv

A 90-Year-Old and Two Reverends Cited for Feeding the Homeless in Fort Lauderdale.

I det en gång fria landet USA är det nu förbjudet att dela ut mat till hemlösa, men det är bara en av landets sinnessjuka lagar. En 90 årig man och några pastorer hotades med fängelse och böter för "brottet" att ge hemlösa mat. Maten beslagtogs av poliserna som skulle gjort kometkarriär i självaste Gestapo, de lyder ju bara order. Om poliserna sedan frossade på den beslagtagna maten framgår ej, men det skulle inte förvåna mig i alla fall. Det blir bisarrare för var dag och nästan ingen reagerar...man blir så trött. Läs mer HÄR.

Läs och begrunda den sanning som pastor Åke Gren predikade och som först gav honom fängelse i tingsrätten innan en friande dom till slut kom i Högsta domstolen. Det har nu gått några år och idag skulle han troligtvis ha blivit dömd i högsta instans också. Hatlagarna är bara till för att tysta och förtrycka och kommer i slutändan att ta bort all yttrandefrihet. De så kallade hatlagarna är också i stark konflikt med grundbulten i all lagstiftning, nämligen likhetsprincipen, att alla ska vara lika inför lagen och att lika fall skall behandlas lika. Hur går detta ihop med dessa hatlagar? Man straffas nu hårdare om man "kränker" judar eller homosexuella än om det skulle råka vara en vit medelålders heterosexuell man till exempel. Varför ska vissa så kallade "folkgrupper" skyddas mer än andra? Är det likhet inför lagen? Och VEM ligger bakom dessa lagar och bestämmer vilka som ska skyddas mer än andra? Vart går gränsen för detta vansinne? Ingen verkar reagera, det är väl fullt upp med att titta på fördumnings tv, bonde söker fru, hollywoodfruar och all annan skräp som visas nuförtiden.

Vem vågar sticka ut hakan och ifrågasätta att aborterade barn får ligga och självdö på sjukhusen?

Svenska kyrkan? Regeringen, Amnesty eller Unicef? Kristna församlingar? NEJ!

Svar: Marcus Birro.

På Gränsen / Roger Aase var Frimurare i Ordens nionde grad och hoppade av.

Roger Aase var medlem i Frimurare Ordens nionde grad. År 2007 hoppade han under uppseendeväckande former av och avslöjade samtidigt de hemliga ritualer inom frimurarlogen som ledde till att medlemskapet kom i konflikt med hans samvete. Tillsammans med före detta ordensmedlemmarna Kenneth Adolfsson (före detta frimurare) och Bert Lundgren (före detta Odd Fellow) berättar Roger Aase i veckans program av "På Gränsen" hur de lämnade de hemliga ordnarna när de upptäckte att religionsblandningen, de ockulta ritualerna och de starka ederna stod i konflikt med deras kristna tro.


Vill du som omväxling läsa lite sanning om Kennedy mordet? Du lär inte finna dessa uppgifter i någon zionistägd media nära dig.


Länk till en annan intresant video om Kennedy mordet: Michael Collins Piper Final Judgment - JFK Assassination Israeli Connections.


Se sanningen om frimurarna i denna intervju från finska TV7. Juhani Julin, en avhoppad 33:e gradens frimurare avslöjar att frimurarnas gud är Lucifer. Med andra ord, frimurare är satanister. Mycket tragiskt är att denna intervju skedde 2011-06-06 och att Juhani Julin förolyckades drygt två veckor senare 2011-06-23 i en "olycka". Hans avslöjande kostade honom antagligen livet. Intervjun är i två delar och på finska, men med engelsk text.

Andra delen finns här - Interview With a Former Finnish 33rd Degree Freemason

Finskspråkiga kan även se intervjun på TV7s hemsida - HÄR

En tolvårig flicka kan genomskåda bankernas monstruösa bedrägeri med medborgarnas pengar, kan du?
Och när han gick i helgedomen se huru där sutto män som sålde fäkreatur och får och duvor, och huru växlare sutto där.
Då gjorde han sig ett gissel av tåg och drev dem alla ut ur helgedomen, med får och fäkreatur, och slog ut växlarnas penningar och stötte omkull deras bord.

Joh 2: 14-15.

Enda gången Jesus använde våld var mot den tidens krämare och bankirer. Du tror väl inte att ockrarna "bankirerna" idag är bättre med deras fractional reserve banking. Det vill säga att pengar tillverkas av intet, eller rättare sagt av skulder som ger mer vinst och mer pengar till bankirerna ju djupare världen kommer i skuld. Fractional reserve banking var under medeltiden betraktat som ocker och förbjudet i Europa, det är fortfarande ocker 2012 men nu fullt lagligt.

Månadens, om inte årets filmtips är The Promise. Serien vågar på ett ovanligt öppet sätt ta upp Israel-Palestina konflikten, fastän de inte vågat gå hela vägen.
SVT har satt ut hakan och visar en bra serie bland allt annat skräp om visas i framför allt reklam tv-kanalerna. Där TV3 tronar som slask tv-kanalernas okrönta konung, så skippa Hollywoodfruar, Sex and the city, bonde söker fru "TV4" och liknande fördummande program och se denna serie på SVT Play medan tid är, för avsnitt ett av de fyra ligger bara ute tills den 1 juni. En del rabiata sionister ylar föga förvånande om att det är antisemitiskt att visa Israels ljusskygga historia, hur väl dokumenterad den än är.
USA visar upp strålvapen - Som i en snar framtid kan sättas in på för staten olydiga människor, kanske just på dig!
Nationell Idag Nr: 11 2012. Det nya strålvapnet för "kontroll av folkmassa" som Nationell Idag har skrivit om (NI 4/2012) har visats upp för allmänheten och kan snart sättas in mot civila någonstans i världen. Den amerikanska armén har visat upp sitt nya vapen, kallat mikrovågskanonen, när det riktas mot en grupp människor. Gruppen statister som får agera arga demonstranter flyr instinktivt den plötsliga smärtan när de bestrålas med de högfrekventa millimetervågorna.
Israels President och sionist Shimon Peres applåderar Hollywood's påverkan på ungdomar.
Bara en mycket sjuk människa kan vara stolt över Hollywood's påverkan på barn och ungdomar. Vilka värderingar står Hollywood för? De förser världen med våld, porr, perversitet, uppror mot föräldrar och Gud. Glorifiering av droger, kriminella, homosexualitet, häxeri och satanism mm.

En video med viktig information om Israels extremt inflytelserika lobbyorganisation AIPAC.

Är du trött på nyhetsmedia som är totalt kontrollerad av Sionister? Prova RT On Air Live 24/7.Vår media är nu så manipulerad att det inte kan ha undgått någon.

RT On Air är betydligt mindre vårdslös med sanningen än CNN, ABC, CBS plus alla andra amerikanska media. Samma sak gäller svenska media, även SVT är totalt opålitliga. De enda någorlunda pålitliga media som finns i dag hittar man på internet. För övrigt står samma mäktiga sataniska andemakt bakom sionismen och dess kabbala som kommunism, fascism, och nazism.

USA, en gång "The land of the free" nu "The Land of the Illegal" I januari fick USA 40.000 nya lagar!

Få saker upprör som Israel och Palestina-konflikten, men kan man lita på medias bild?
Medias vinkling till den ena sidans fördel är inte direkt diskret, och säger en del om vem som kontrolerar media. Men vad säger statistiken? Och vad säger bilder från konflikten, vågar du se likheterna? Artiklar i frågan, Israel – På Palestiniernas bekostnad, Sionismens utveckling, De kristna och Israel och Vad är sionismen?.
Här är några filmer som du garanterat aldrig kommer att få se på någon vanlig tv-kanal. Se dom här filmerna och fundera över om det dom visar kan vara sant, det betyder i så fall att du har blivit vilseledd av våra vanliga media. Nästa fråga blir då varför? Vem har något att dölja, och vem tjänar på det?
Palestine is still the issue.
The Zionist Story.
Jenin Jenin.
Men framför allt ta dig tid att undersöka saken själv utan förutfattade meningar, sök och du skall finna och sanningen ska göra dig fri.

1938 förbjöd Hitler hemundervisning, detsamma gjorde Reinfeldt 2010, är det någon som reagerar?

Sverige och Tyskland är de länder i Europa som ej tillåter hemundervisning, i Tyskland infördes förbudet under Hitlers styre 1938. I Sverige kom förbudet 22 juni 2010! Det pågår en namninsamling för att återigen införa den mänskliga rättigheten till hemundervisning, passa på att göra din röst hörd.

Just när man trodde man sett allt vill Helena Myrstener, präst i Svenska kyrkan kalla Gud för hen!

Att det står fader i bibeln, och i både hebreisk som grekisk grundtext är tydligen inget som hon tycker är relevant. Man kan tycka att "hen" debatten är så stollig att det inte är något att bry sig om, men bakom står starka krafter "andemakter." Se de informativa videorna "Genustokerier"

Genustokerier. Del 1: Manshatet Genustokerier. Del 2: Jämställdhet

Genustokerier. Del 3: Forskning och dressyr

Samtidigt som Israel inför extremt stränga lagar mot flyktingar till Israel lobbar man för fri invandring i resten av världen, även i Sverige, det har du väl inte undgått att se?

Se Israels nya extrema stängsel på gränsen till Egypten! Tänk om vi skulle stänga in Sverige med såna här stängsel? Hur sjukt skulle inte det vara? Vad säger det här om Israel som lobbar för fri invandring i Europa och USA men själva bygger dessa stängsel? Se även Israels provsprängningar.

HEM