Gillar du inte min religion? - Starta en egen!

Av Karl och Sara Walfridsson

 

Vad är det för fel på gay-rörelsen? Det är en åsiktsgestapo!

Vi hörde på nyheterna att regeringen vill lagstifta om att homosexuella ska få ingå äktenskap (!)

För några år sedan var det rabalder om samkönat partnerskap, vilket juridiskt sett fungerar som äktenskap. Men var det bra med det? –Nej då! Det är äktenskapet man vill åt, i synnerhet det kristna äktenskapet.

Finns det några med samma kön som försökt få bli vigda av en imam eller rabbin?
Om inte, varför? Det tror jag att jag kan svara på, det är inte lönt att försöka! Men kristna ska vända andra kinden till, det har man lärt sig i skolan, alltså kan man spotta dem i ansiktet… och spotta på allt de håller heligt.

Gör de kristna inte som man vill, kallar man dem fascister, och pratar om korstågen och häxbränningen, det kan man inte göra mot muslimer eller judar. De har nämligen varsin slägga att svara med, den ena heter; du är främlingsfientlig, den andra heter; du är antisemit.

Ger man sig på en minoritet, så är man en kristen moralfacist. Men då är frågan; är inte kristna i Sverige lika mycket en minoritet jämfört med icke troende humanister, och folk som låter sin etik dikteras av vad som är politiskt korrekt just i år?

Bibeln är ju, som bekant, inte särskilt vänligt inställd till homosexualitet. Det normala är att man vänder ryggen mot sina åsiktsmotståndare, t. ex en satanist försöker inte gå med i en kyrka, han hatar kyrkan  och går åt ett annat håll.

Om kyrkan är emot det jag står för, är det då inte emot min värdighet att försöka tvinga mig till deras välsignelse?

Då kanske ni säger; -"Men kyrkan av idag har inte de åsikterna". Men då säger jag; enligt svenska kyrkans stadgar (och de har inte ändrats, så långt jag vet) bygger man sin tro på Bibeln och den augsburgska bekännelsen, Luthers stora och lilla katekes och många andra ting. Jag skulle vilja rekommendera homopräster att ta en titt i de stadgarna igen!

Om samhället inte längre vill vara styrt av kyrkan så är det väl åtminstone rimligt att kyrkan inte ska vara styrd av samhället? Jag är inte rädd för homosexuella, men jag är rädd om vår yttrande- och åsiktsfrihet och religionsfrihet! Du får vara hur avvikande du vill, så länge jag har rätten att tycka att du är det.
Förlåt att du inte är kristen!

Sara Walfridsson är dotter till Toby Johansen och Karl är hennes man.


Gå tillbaka till Svenska sidan