OM EAEC

Bitter Frukt - Kabbalan Bok Nummer 8
Av John S. Torell

Folk mest har aldrig hört talas om Georg Hegel och hans filosofi som finns inneboende i bland annat det amerikanska utbildningssystemet. Föräldrar skickar sina oskyldiga barn till skolor fulla av lärare som har övertagit ett rent sataniskt tänkande. Den hegelianska hjärntvätten börjar i tidig ålder och fortsätter i college och finns till och med på kristna seminarier.

Det finns en otäck organisation som blev till 1832 på Yale University och det hemliga sällskapet har spelat stor roll i amerikansk politik och påverkade på ett tungt sätt och utbildade folk å Illuminatis vägnar. Skull and Bones är en liten elitorganisation vars dolda medlemmar ständigt påtvingat det amerikanska folket ett depraverat system med märkbara resultat. Dessa Bonesmen har blivit presidenter, ledare i kongressen, senatorer, domare, guvernörer, chefer inom industrin, professorer, advokater, läkare, bankirer, journalister, författare, matematiker, och till och med präster.

Bonesmän tog kontrollen över allmän utbildning på 1850-talet genom att infiltrera de största universiteten, som på så sätt försåg dem med med möjlighet att utforma de begynnande medicinska och farmakologiska områdena, samt innehållet i de skolböcker som används.

Denna bok identifierar de som bär ansvaret för att förstöra de ungas själar med en ogudaktig filosofi. De flesta av dessa män är döda nu, men deras syn på världen var ondskefull, bevisat av det faktum att de var svurna fiender till Herren Jesus Kristus. Det är på tiden att öppna era ögon för den illasinnade värld som är djupt förankrad i våra skolsystem och vad vi kan göra för att skapa en förändring för de kommande generationerna.

Du kan bestalla boken här:

https://www.eaec.org/bookstore/books/kabbalah8.htm

HEM