Obama - Den Perfekte Manchuriske Kandidaten

John S. Torell

Översättning: Toby Johansen© 2009 fredag den 11 september 2009

 

Under andra världskriget blev en del amerikanska soldater fångar i Stillahavsområdet  och togs till Manchuriet, som är en del av Kina, av det japanska militärkommandot. Där utsattes de för långtgående tortyr och hjärntvätt eller tankekontroll. Japanerna var inte det enda folk som sysslade med sådana avskyvärda brott. Sovjetunionen och tyskarna hade dessa program, så även britterna vid Tavistock, och amerikanerna vid Fort Dietrich utanför Washington D.C.

När kriget var slut 1945 beslöt sig vissa grupper i den amerikanska underrättelsetjänsten för att importera så många tyska vetenskapsmän, ingenjörer och underrättelsepersonal som möjligt till Förenta Staterna i ett hemligt projekt kallat ”Operation Paperclip.” Detta program genomfördes av en hemlig enhet av CIA och ett mål var att framställa och förfina ett program så att en person kunde omhändertas som barn för att sedan splittra barnets personlighet i ett flertal personligheter, ett hemligt kodat budskap kunde planteras djupt inne i hjärnan, som skulle aktiveras genom att avfyra minnessekvenser från handhavarna. Tillfångatagna fiendesoldater används också i denna sortens övergrepp.

Under mina år som pastor har jag träffat flera människor som blivit utsatta för den här typen av tankekontroll, och det är väldigt svårt att att hjälpa dem att bli fria från den kontroll deras hjärna har blivit utsatt för. 

DESINFORMATION FRÅN CIA

De människor som driver de olika underrättelsetjänsterna i USA är väl medvetna om att hemliga operationer som äger rum förklädda till ”nationell säkerhet” slutligen kommer att bli kända av den allmänheten i USA. För att bekämpa att så sker samarbetar de med författare och filmproducenter i Hollywood. Verklig information får producenterna av böcker och manuskriptförfattare och de blir tillsagda att beskriva innehållet som fiction. När böcker och filmer släpps ses de av vanligt folk som fantasi och underhållning och regeringen kan behålla sina smutsiga hemligheter.

År 1959 jobbade Richard Condon, en fd sjöman i amerikanska handelsflottan som författare I Hollywood, och hans överordnade var en amerikansk jude vid namn Max E. Youngstein. Condon fick ett material om tankekontroll och 1959 publicerades hans bok “Den manchuriska kandidaten (The Manchurian Candidate)” Intrigen bestod i att en patrull från USA-armén hade tagits tillfånga under Koreakriget 1952 och förts till Manchuriet, där de hade blivit hjärntvättade. När de förts tillbaka till de amerikanska linjerna i all hemlighet fick de så småningom komma hem till USA. Huvudmannen kom att hamna i en intrig där man skulle ta över Vita Huset och räcka över Förenta Staterna till kommunisterna.

En annan amerikansk jude, George Axelrod, gjorde en film av boken 1962. Det fick till resultat att massorna i USA såg den som fiction och de kommer alltid förkasta sådant som försiggår i den verkliga världen.  Otroligt nog gjorde man en nyfilmning av boken 2004 under samma namn. Men den här gången var huvudrollsinnehavarens förflutna “Operation Ökenstorm” I Kuwait, och återigen använde handhavarna sig av den Manchuriska kandidaten för att ta makten över Vita Huset.

BARACK HUSSEIN OBAMA PÅ SCENEN

Om du inte har läst min artikel, “The Obama Election Charade” kan du ha problem med att ta till dig den information som jag förmedlar här. Jag har där fastslagit att Obama valdes år 1992 av de amerikanskjudiska ledarna i Chicago och under 16 år förbereddes han för presidentskapet i USA. 

Jag vill visa dig att Djävulen verkar genom alla sorters människor, oavsett nationalitet. Som jag skrivit och talat om många gånger valde Gud Abraham och hans säd för att ge världen en Messias så att alla länder på jorden skulle kunna bli frälsta. Satan valde också Abrahams säd för att ge världen en Antikrist och därför ser vi nu en judisk världsregering framträda, mera känd som den “Sionistiska Världs Federationen,” som kommer att ge världen en messias som i Bibeln även kallas ”Fördärvets Son.” (2 Tess 2:1-12)

Precis som Jesus hade Johannes Döparen som förelöpare, som beredde väg för honom  (Matt. 3:1-14; Luk. 3:1-21), så kommer Antikrist att ha en, och det är mycket möjligt, att Barack Obama är den mannen. Jag tror att han är en ”manchurisk kandidat” och låt mig berätta varför jag tror det för dig.

ANKLAGELSERNA

Barack föddes som utomäktenskaplig, hans mor var gravid i tredje månaden när familjen hävdar att hon gifte sig med Barack Obama Sr. Bibeln säger att det finns en förbannelse över varje barn som föds utanför äktenskapet.

Ingen som är född i äktenskapsbrott eller blodskam skall komma in i HERRENS församling; icke ens den som i tionde led är avkomling av en sådan skall komma in i HERRENS församling.” (5 Mos. 23:2)

Kristna har nog inte förstått hur stark en förbannelse är och vilken sorts komplikationer det medför i andevärlden. När någon föds utanför äktenskapet finns en förbannelse som varar i tio generationer och kommer att påverka familjen i mer än 700 år framåt. Som pånyttfödda kristna har vi möjlighet att bryta sådana förbannelser, om vi är födda på nytt. De flesta kristna använder sig inte av denna möjlighet att bli fria.

För de som inte är frälsta kommer inte det jag skall berätta nu att ha någon mening, men om du är en bibeltrogen kristen kommer du att förstå.

SATAN HAR EN PLAN

Djävulen  och hans fallna änglar brukade en gång bo på planeter i universum tills djävulen inte var nöjd längre utan ville avskaffa Gud och ta över skapelsen. Han lyckades bedra en tredjedel av Guds änglar till att göra uppror tillsammans med honom. De gjorde en krigsmaskin och började ett krig som de förlorade. (Bibeln, Uppenbarelseboken 12:7-17)

Det kom en rättegång efter krigsslutet och Satan och hans avfallna änglar blev dömda till den Brinnande Sjön. Djävulen överklagade domen och det bifölls, den Onde hänvisades till jorden och Gud började nu bevisa att han var en rättfärdig Gud genom att skapa människor och låta Satan ha tillgång till människor. Till slut kommer Satan att förlora, men innan han ger upp så skall han för en tid ta kontroll över hela jorden i en period som kallas den Stora Vedermödan (Matteus 24:21) Djävulen kommer att härska genom människor som han har tränat upp från deras födelse att göra hans verk.  En beskrivning av denna tid finns i Bibeln, närmare bestämt i 2 Tess. 2:1-13; Upp. 13:1-18.

Jesus sade: “Genom deras frukt skall ni lära känna dem.” (Matt. 7:20)

EN KVINNA VALDES SOM SKULLE FÖDA DET UTOMÄKTENSKAPLIGA BARNET

Det finns miljoner kvinnor som har blivit gravida före äktenskapet från Adam och Eva tills nu. Men den kvinna som Djävulen såg sig om efter var en som var upprorisk mot Gud och inte var kristen, utan en avgudadyrkare. Satan skapade hippieåldern, blombarnens generation, den fria kärlekens generation och att unga människor i Amerika skulle begå övergrepp på sig själva och köpa de designade droger som han hade uppfunnit åt dem. Flickan han utvalde hette Stanley Ann Dunham, född den 29 november 1942. Hon var en av blomsterflickorna I Hippierörelsen.

DETTA ÄR INTE ETT JUSTITIEMORD

Det är viktigt att läsaren förstår att jag inte försöker få denna kvinna att se ond ut, jag skall bara skildra hennes bakgrund, hennes moraliska val och hennes religiösa tro som fick konsekvenser för hennes barn.

FÖRÄLDRAR

Ett barn formas av föräldrarna och Anns föräldrar är orsaken till hennes religiösa tro. När Obama bedrev sin presidentkampanj, hävdade han att hans mormor och morfar antingen var metodister eller baptister. Obama sade detta antingen av okunnighet eller ljög han eftersom hans morföräldrar Stanley Dunham och Madelyn Payne var medlemmar av den unitarianska kyrkan.

Stanley och Madelyn gifte sig den 5 maj 1940 och bosatte sig i Wichita, Kansas. När japanerna angrep Förenta Staterna i december 1941 gick Stanley in i den amerikanska armén, och Madelyn började arbeta vid en av Boeings fabriker i Wichita. Vid krigsslutet flyttade familjen litet hit och dit, först till Ponca City, Oklahoma, sedan till Vernon I Texas och sedan tillbaka till El Dorado, Kansas. År 1955 flyttade familjen till Seattle, Washington. Detta betydde att Ann bytte skolor varje gång de flyttade, vilket ju inte precis hjälper ett barn att känna säkerhet utan drar upp dem med rötterna och gör dem emotionellt osäkra.

Det är intressant att se att när familjen kom till Seattle, så arbetade fadern som möbelförsäljare och modern arbetade som VD i en bank.

FARS FÖRBANNELSE

Under mina 39 år som pastor har jag förstått att när en förälder tvingar barnet till något, särskilt om föräldrarna tycker att barnet föddes med fel kön, orsakar det mycken skada på barnets känsloliv och det får en inbunden personlighet. När Ann föddes var hennes far mycket besviken eftersom han hade velat ha en pojke. Hon fick heta “Stanley Ann” och det var förödande för en flicka att få ett pojknamn. Men hennes far hette Stanley, så hon döptes efter honom. Hon gick under namnet Stanley ända fram till högskolan när hon började kalla sig själv Ann. Enligt egna kommentarer var hon mycket besvärad av sitt namn, vilket sannolikt var grunden till det uppror som skulle visa sig i hennes liv när hon gick på högskolan.

SKOLÅREN

När familjen anlände till Seattle, bodde de i ett lägenhetshus i förorten Wedgwood. Uppenbarligen var inte familjen nöjda med Eckstein Junior High, och året 1956 flyttade familjen till Mercer Island öster om Seattle, en annan förort. Ann var 14 år när hon började på den nyuppförda Mercer Island High School.

      Det fanns två lärare på den skolan som skulle påverka henne mycket. Val Foubert var lärare i engelsk litteratur, Jim Wichterman var filosofilärare. Båda två var mycket influerade av “frankfurtskolan” inom filosofin, vilken hade sitt ursprung i Frankfurt och bestod av den grupp tyska judar som ville få Karl Marx teorier om kommunismen att fungera i praktiken, samt utvecklade kraftfulla analyser av förändringar i kapitalistiska samhällen som hade inträffat sedan Marx tid.

När Hitler och nazistpartiet tog över i Tyskland 1933 flyttade denna skola och dess folk över till Förenta Staterna. Marxismens filosofi togs väl emot av många ungdomar i Amerika, särskilt efter andra världskriget, när många veteraner kom tillbaka till USA och var djupt desillusionerade.

För att ge läsaren en historisk bakgrund hur känslorna var bland unga då, kan man notera att motorcykelgänget Hells Angels bildades av missnöjda ungdomar. Val Foubert och Jim Wichterman avsåg att införa en modifierad marxism, och som två kompisar och lärare på high school, beslöt de att göra vad de kunde för att förändra världen genom att lära upp elever i sin giftiga filosofi.

      Med dessa som lärare lärde sig studenterna att förkasta de sociala normerna, att attackera kristendomen och att dödförklara kärnfamiljen, etc. Studenterna skulle läsa Karl Marx’ arbeten samt Margaret Mead, en amerikansk antropolog som skrev om homosexualitet och även praktiserade den. Foubert och Wichterman producerade en mängd liberala och upproriska beatniks, förelöparna till hippierörelsen som skulle komma på 1960-talet. Ann Dunham tillbringade mycket av sin tid på kaffebarerna i Seattle, som var fyllda med ung radikalvänster. Även om hon sade sig vara ateist så fortsatte hon närvara vid gudstjänsterna i East Shore Unitarian Church, som var känd för att vara en församling som lutade åt vänster.

SAMMANFATTNING

När Ann Dunham tog examen i high school var hon en hängiven vänsterradikal och starkt feministisk. Under hennes högskoleår hade hon aldrig haft någon pojkvän och sade sig inte behöva någon pojkvän, gifta sig och få barn. Hennes lärare hade lyckats över all förväntan med att göra Ann Dunham till feminist utan biblisk moral och hon skulle nu ”gå ut och erövra världen.”  Så långt henne angick var Jesus inte Gud, utan bara en vanlig människa. Synd fanns inte med bland hennes begrepp, hon styrdes av så kallad “situationsetik,” även känt som “Vadhelst som känns meningfullt för dig.”

HAWAII

Vid tiden för hennes examen 1960 hade hennes far jobbat på Hawaii ett tag och nu insisterade han på att Ann skulle flytta dit familjen var, eftersom hon ännu inte var 18 år gammal. Ann gick in vid Hawaiiuniversitetet vid Manoa och började på en klass i ryska, och det var här hon träffade en islamisk student från Kenya vid namn Barack Obama, Sr.

DET FÖRSTA  ÄKTENSKAPET

Ann blev gravid när hon blev sexuellt aktiv med Barack Sr. När hon var tre månader på väg gifte sig Barack Sr. och Ann, den 2 februari 1961. Det han inte berättade var att han, fastän aktad muslim, redan var gift med en kvinna hemma i Kenya (Kezia) som hade gett sitt samtycke till att han skaffade sig en andra fru. Så småningom talade Barack Sr. om detta för Ann, men hävdade att han var frånskild, fast det inte var sant. Den 4 augusti 1961, när Ann var 18 år, födde hon en liten pojke som hon kallade Barack Hussein Obama II.

BARA EN KRISTEN KOMMER ATT FÖRSTÅ DETTA

     När Ann aktiverade sin sexualitet med hjälp av Barack Sr., begick de båda två äktenskapsbrott eftersom han alla redan var gift. (2 Mos. 20:14) När de fick ett utomäktenskapligt barn gav hon liv åt en utomäkteskaplig son som var förbannad av Gud vid befruktningstillfället. Hur allvarligt Gud ser på sådana ting finner vi i 2 Samuelsbokens kapitel 11 och 12. Kung David tog en annan mans hustru, gjorde henne gravid, och när barnet kom väntade sig David av Gud att det skulle vara välkommet.  Istället kom profeten Nathan och menade att barnet måste dö, Gud tillät en sjukdom hos barnet och det dog inom några dagar. Varför? Gud ville inte att en utomäktenskaplig son skulle bli kung efter Davids död. Men förbannelsen över Kung David fortsatte och har aldrig upphört.

Varför har du då föraktat HERRENS ord och gjort vad ont är i hans ögon? Hetiten Uria har du låtit slå ihjäl med svärd, och hans hustru har du tagit till hustru åt dig själv; ja, honom har du dräpt med Ammons barns svärd. Så skall nu icke heller svärdet vika ifrån ditt hus till evig tid, därför att du har föraktat mig och tagit hetiten Urias hustru till hustru åt dig. Så säger HERREN: Se, jag skall låta olyckor komma över dig från ditt eget hus, och jag skall taga dina hustrur inför dina ögon och giva dem åt en annan, och han skall ligga hos dina hustrur mitt på ljusa dagen.  Ty väl har du gjort sådant i hemlighet, men jag vill låta detta ske inför hela Israel, och det på ljusa dagen." (2 Samuel 12:9-12)

Kung David ångrade sig då han hörde domen och blev förlåten. (2 Samuel 12:13) Konsekvenserna av denna synd kom att plåga hans avkomma, och när Salomo blev kung, regerade han först med rättfärdighet, men dog som en satansdyrkare (1 Konungaboken 11:1-13), hans son orsakade det israelitiska rikets splittring (1 Konungaboken 12:1-19), och det har gått utför med Israel allt sedan dess.

Ann Dunham Obama omvände sig aldrig från sitt äktenskapsbrott, var inte ens kristen, och förbannelsen över hennes son upphörde inte att gälla. Barack Sr. var muslim och tillhörde en av människan skapad religion över vilken Guds förbannelse vilar.

 MYSTERIET MED BARACK OBAMAS FÖDELSE

När Obama startade sin kampanj för att nå presidentskapet, började man begära att han skulle offentliggöra sin födelseattest. Dessa förfrågningar har Obama och hans personal genomgående avvisat. Amerikas Förenta Staters grundare instiftade en lag som säger att endast en person som är född i landet kan inneha ämbetet som Amerikas president. Så den 8 augusti 2008 lade advokaten Philip J. Berg Esquire in om en stämning till distriktsdomstolen för det östra distriktet i Pennsylvania  och krävde att Barack Hussein Obama producerade bevis på att han är en USA-född medborgare. Denna stämning har man forsökt att avfärda, och den har ännu inte blivit löst den dag som nu är, 9 augusti 2009.

Enligt yrkandena som presenterades i stämningen vilka härrörde från en rad andra källor, reste Obama Sr. och hans andra hustru Ann Dunham till Kenya för att besöka hans familj, en resa som skall ha ägt rum någon gång i månaden juli 1961 medan Ann var nära att föda. Hon förhindrades återvända via flyg till USA, eftersom en gravid kvinna inte kan föda i ett flygplan. Och därför föddes Barack Obama Jr. i Kenya den 4 augusti 1961. Några dagar senare kunde paret Obama och deras nyfödde son flyga från Kenya, och när de anlände till Hawaii registrerade Ann sin sons födelse men i denna registrering står det inte var han är född.

Federala lagar stadgade vid den här tiden att om ett barn föddes utomlands och en av föräldrarna var amerikansk medborgare, så måste föräldern ha bott 10 år i USA, av vilka fem skulle vara efter 14 års ålder. Ann passade inte in i denna kategori eftersom hon bara hade bott i Förenta Staterna i fyra år efter sin fjortonårsdag när hon födde Barack. Dessutom, om Obama Jr. föddes i Kenya, så var hans far medborgare i detta land och det hade automatiskt gjort Obama Jr. till medborgare i Kenya, eller det Brittiska Samväldet, som koloniserade Kenya vid denna tid.

Efter den första stämningen som utfärdades av Berg kom ytterligare 17 stämningar in till domstolar i Förenta Staterna. Alla bekämpades häftigt av justitiedepartementet. Enligt Gary Kreep från Förenta Staternas Justitie Stiftelse, använde man under Obamas presidentkampanj inte mindre än 950 000 dollar (6 735 86886 SEK) för att bestrida alla stämningar mot Obama. Elva advokatkontor i tolv stater framhöll, att Obama Jr. INTE var en infödd medborgare, men detta blev inte offentligt förrän efter presidentkampanjen.

Förenta Staternas konstitution, artikel II, säger klart och tydligt att ingen kan bli president i USA om han inte är en infödd medborgare.

 ”Ingen person, utom en infödd medborgare i Förenta Staterna, vid tiden för antagandet av denna konstitution, kan inneha presidentenämbetet, ej heller någon person som inte har fyllt 35 år, och denne måste ha bott mer än fjorton år i USA.

OBAMA JR:s BARNDOM

En tid efter att Obama Jr:s födelse beslutade sig Obama Sr. för att lämna Hawaii och flytta till Massachusetts, där han planerade att gå på Harvarduniversitetet hösten 1962. Ann lämnade Hawaii  och reste till staten Washington då hon ville att hennes gamla vänner skulle få se babyn. Hon gav intryck av att hon tänkte återförenas med Obama Sr. i Massachusetts, men istället gick hon in vid Washingtonuniversitetet 1962 och levde där som ensamstående mamma på Capitol Hill-området i Seattle.

Medan Obama Sr. Fortsatte att bo i Massachusetts flyttade Ann och sonen tillbaka till Hawaii. 1964 lade hon in om skilsmässa. Hon gick på Hawaii-universitetet och tog examen 1967 som kandidat. Hennes ex-make tog examen vid Harvard med en master i ekonomi 1965 och flyttade tillbaka till Kenya, där han erhöll en befattning inom det kenyanska parlamentet. Obama Sr. dog 1982 i en bilolycka. Av okänd orsak for Ann tillbaka till Kenya på besök efter sin ex-makes död.

OBAMA JR. BLIR MUSLIM

      Ca två år efter sin skilsmässa träffade Ann en annan utländsk man: Lolo Soetoro (1935-1987) var från Indonesien och de gifte sig 1966. Lolo var en indonesisk oljechef   och hängiven muslim. När Ann hade fått sin grad på universitetet 1967, flyttade hon med sin nya man samt Obama Jr. till Jakarta i Indonesien, en stad med en befolkning på 8.5 miljoner, och huvudstad. Lolo fick jobb som konsult mellan regeringen och det amerikanska oljebolaget Mobile Oil.

Den 5 augusti 1970 fick Lolo och Ann en dotter, som de kallade Maya Kassandra Soetoro. Detta påverkade också Obama Jr, som fick sitt namn ändrat till “Barry Soetoro,” och som denne började han Fransiskus Assisi-skolan i Jakarta. Enligt offentliga papper från skolan var Barry en indonesisk medborgare och hans religion var islam. Han far stod upptagen som Lolo Soetoro och hans födelse och födelseort var den 4 augusti 1961 i Honolulu, Hawaii. De följande fyra åren utbildades Barry där fast han var muslim.

BARRY SOETORO ÅTERVÄNDER TILL HAWAII

När Obama Jr. var tio år 1971 beslöt Ann att sända tillbaka honom till Hawaii så att han skulle få en amerikansk utbildning. Hans mormor var VD på Bank of Hawaii och betalade hans privatskola, den dyra Punahou Academy, och säkrade honom också ett stipendium. Alla där kallade honom Barry, och han bodde tillsammans med sina morföräldrar som hade det bra ekonomiskt sett –  så hans tal om att han kommer från en fattig bakgrund stämmer inte. Barry började i skolan som femteklassare och fortsatte där tills han tog examen vid high school 1979.

Enligt Obama träffade han bara sin biologiske far en gång, år 1971. Jag vet inte var detta skedde.

År 1972 lämnade Ann sin Lolo och flyttade tillbaka till Hawaii med dottern Maya. Hon började än en gång på universitetet som student för att skaffa sig en filosofie doktorsgrad i antropologi. Då och då for hon tillbaka till Indonesien för arbete på fältet och träffade sin make under de resorna. De skilde sig 1980 och Lolo dog 1987.

OBAMAS ÅR I COLLEGE

Under månaden april 2009 släpptes häpnadsväckande nyheter om Obamas tvååriga utbildning vid Occidental College i Los Angeles som han påbörjade 1979. Americans for Freedom of Information släppte kopior av Obamas papper från detta college, som visade att Obama hade skrivits in som Barry Soetoro och att han var en utländsk student från Indonesien. Som  “utländsk student” hade han sökt stipendium från Fulbrightstiftelsen, som endast betalar stipendier för studenter som kan bevisa sitt utländska medborgarskap.

Jag måste dra slutsatsen att Barry antingen ljög om sitt medborgarskap eller inte visste vilket land han var medborgare i.  Men följande händelse bevisar att Barry inte ljög om sitt medborgarskap när han for till Pakistan som 20-åring 1981 då han använde sitt indonesiska pass. Antingen har han aldrig haft något amerikanskt medborgarskap, eller så har han förlorat det. Oavsett vilket pass han använde sig av var Barry inte amerikan, utan indones.

Barry Obama gick aldrig ut Occidental College. Istället flyttade han till New York efter två år på Occidental College och började på Columbia University, där han 1983 tog examen med en grad i politisk vetenskap.

OBAMA EFTER COLLEGE

       Efter examen på Columbia arbetade Barry ett år på Business International Corporation (grundad 1953 av Eldridge Haynes och hans son) som bistod amerikanska företag på den internationella marknaden, samlade affärsunderrättelser och gav råd åt firmor hur de skulle gå till väga i de olika länder där de opererade.

Från att ha jobbat inom en profitdriven kapitalistisk miljö började Barry istället inom det sociala och började arbeta för en forskargrupp i New York (Public Interest Research Group, NYPIRG), som är en idéell organisation upprättad för att ge studenter chansen att bli advokater.  Barry arbetade inte fullt två år för NYPIRG och for sedan till Chicago, där han anlitades av en katolsk organisation kallad ”Projekt Utveckla Kommunerna” (Developing Communities Project, DCP).

Det är intressant att en katolska organisation hyrde en muslim till direktör. Från början bestod DCP av åtta katolska församlingar på södra sidan av Chicago. Under Barrys tre år som direktör (kommunadministratör) växte staben från endast honom till att omfatta tretton personer och deras årliga budget ökade från $70.000 till $400.000.

Nu är det på sin plats att fråga följande:

1.      Vad motiverade Barry att lämna Occidental college och börja på Columbia?

2.      Efter att ha arbetat endast ett år på högtstående nivå i en välrenommerad firma, varför då flytta över till en ideell organisation benägen att förändra nuvarande sociala system i USA?

3.      Varför anställde en styrelse för en katolsk organisation en muslim för att driva välgörenhet?

4.      Var kom pengarna ifrån som ökade DCP:s budget med 471%?

5.      Man vet att förmögna judar omgav Barry 1992 och förberedde honom för presidentskapet. Är det möjligen så att Barry rekryterades och förbereddes för uppgiften redan under åren på college?

REKRYTERINGEN AV OBAMA

Det finns en rykande pistol – Fulbrightstipendiet. I årtionden har den styrande eliten handplockat sina framtida politiska och militära gunstlingar redan på college, inom affärer och bildning likaså. Eftersom dessa människor inte kommer att bestämma politiken utan bara utföra den så letar de efter män och kvinnor som är fogliga, som lätt kan bestickas, och inte har starka kristna principer. En man som är fast i böjelser eller äktenskapsbrott, sex utanför äktenskapet och homosexualitet är högst begärlig, eftersom detta kan användas i utpressingssyfte någon gång i framtiden exempelvis om man vill bli av med honom från hans ambete.

RHODES STIPENDIUM

Rhodes stipendium är till för elever som vill studera vid Oxford i England. Det etablerades 1902 av Cecil John Rhodes fond. Cecil var affärsman och en lojal tjänare i den styrande eliten och även politiker. Född i England 1853; sändes som tonåring till Natal i Sydafrika på grund av sin dåliga hälsa. Där skaffade han en bondgård tillsammans med sin bror. När han var 20 år gammal år 1873 for han tillbaks till England för att avsluta utbildningen vid Oriel College i Oxford. Medan han var på college gick han även med i frimurarna och förblev frimurare till sin död år 1902.

När han var 18 blev Cecil en skyddsling hos Rothschildfamiljen i London. Han och hans bror flyttade till diamantgruvornas herresäten i Kimberley, Sydafrika, och med tiden fick Cecil monopol på utvinnandet av diamanter i DeBeers Gruvbolag som han var med och grundade 1880. Med Rothschild som finanserade honom, kunde Cecil utvidga sina företag, och familjen Rothschild gjorde enorm profit på försäljningen av diamanter. Genom mygel, lögner och brutna avtal blev Cecil grundare av det afrikanska landet Rhodesia (nu Zimbabwe), och utkämpade två krig innan brittiska trupper kunde säkra regimen.

   Cecil gifte sig aldrig och envisa rykten hävdade att han var homosexuell. För att ni skall förstå hur han tänkte citerar jag från hans testamente.

Detta testamente utfärdades 1877 (innan han blev rik), och Rhodes ville skapa ett hemligt sällskap som skulle lägga hela världen under brittiskt styre. Den exakta ordalydelsen i detta dokument är:

“Till och för etablerandet, fullföljandet och utvecklingen av ett Hemligt Sällskap, skall det sanna målet och dess objekt vara en utvidgning av det brittiska styret över hela världen, en perfektionering av systemet för emigration från United Kingdom, och en kolonisation av de brittiska undersåtarna i alla länder där sättet att leva upprätthålls genom bruk av energi, arbete och företagsamhet, och särskilt då en ockupering utförd av brittiska nybyggare över hela Afrika, Det Heliga Landet, Eufrats dalgång, öarna Cypern och Candien, med så mycket makt som möjligt, för att göra krig omöjliga samt för att främja det som är bäst för mänskligheten.” Två av de mest välkända Rhodes-stipendiaterna är den nu avlidne senator J. William Fulbright och före detta president Bill Clinton.

FULBRIGHTSTIPENDIATERNA

William Fulbright (1905-1995) var en senator (demokrat) från Arkansas och deltog i senaten från 1944-1974. Två år senare, efter att han blivit vald till senaten, började denna nykläckte senator att driva frågan om “att fostra ledarskap, förståelse och empati mellan olika kulturer.” Av okänd anledning utfärdade kongressen ett program för ledarskap år 1946 för utländska studenter som ville gå i college i Förenta Staterna, och till Senator Fulbrights ära kallades det  “Fulbright Fellowship.” Programmet administreras av staten och betalas årsvis av kongressen. Hillary Clinton är nu utrikesminister och har sista ordet när det gäller vem som skall få stipendiet.

FULBRIGHT VÄNDER SIG MOT SINA HANDHAVARE

Under valet till senaten 1973 gick Fulbright ut offentligt i CBS tvprogram “Face the Nation” som gick den 15 april och gjorde då följande uttalande:

“Israel kontrollerar den amerikanska senaten. Ca 80% stöder helt och hållet Israel; vad än Israel vill ha så får man det. Det judiska inflytandet i Reprentanthuset är ännu större.”

Vid denna tid i sin karriär som senator var Fulbright ett tungt namn inom amerikansk utrikespolitik. Han hade blivit utnämnd till ledamot av senatens utlandskommitté 1949 och var dess ordförande från 1959 till 1974, den längsta tiden i världshistorien.

En judiskamerikansk “attackhund” Anti-Defamation League (ADL, [antiförtalsligan]) ledde attacken mot Fulbright; judiska pengar började flöda in i motståndaren guvernör Dale Bumpers kassa. Med hjälp av judiska pengar och  judiskt kontrollerade media blev Fulbright besegrad vid nästa val. Varje amerikansk politiker vet att om du vill bli vald till något ämbete måste du stödja alla judiska frågor, särskilt angående staten Israel. Fast han hade varit den mest kraftfulle senatorn som demokraterna haft i USA var grönbetet hastigt och lustigt slut för hans del, och han kunde inte göra något åt det.

INDOKTRINERING

Ett  Rhodes-stipendium såväl som ett Fulbright- innebär indoktrinering och både Bill Clinton och Barry Soetoro tvingades närvara vid vissa möten och läsa önskat material i tillägg till sina vanliga collegestudier. Därför kan vi upptäcka att en “osynlig hand” ledde den unge Barry genom college och genom de olika uppgifter han fick på sin väg till det högsta ämbetet I Förenta Staterna. Pengar spelar ingen roll så länge du bara håller dig inom råmärkena som Världsregeringen stakat ut och att du följer det utstakade programmet, utan att bita den hand som föder dig. Både Bill och Barry har varit lydiga och än så länge har de fått all den omsorg de behöver. Ett batteri advokater kommer att ta hand om eventuella problem med lagen, som t.ex. Monica Levinsky-affären, eller att man inte är född i Amerika.

GAMALIELSTIFTELSEN

Medan Barry verkade i katolska DCP blev han också inblandad i en annan Chicago-organisation som kallas “Gamalielstiftelsen.” Det är en organisation grundad av Saul David Alinsky (1909-1972), som föddes i Chicago av ryskjudiska immigranter. Här måste vi också studera grundaren av en organisation för att förstå de värderingar som överfördes på Barry. Alinsky gick på universitetet i Chicago 1926 där han bedrev sociologistudier, men han tog aldrig examen. Han blev marxist och radikal som letade efter någon revolution att delta i. Han skrev en bok 1971 med namnet “Regler För Radikaler,” i vilken han öppet uttalade sitt förakt för del amerikanska systemet och nödvändigheten av att förstöra det. I förordet lägger han fram sin strategi och ger oss en bra förklaringsmodell varifrån Barry Obama fått sin värdegrund.

“Det finns ett annat skäl till varför man skall arbeta från insidan av systemet. Dostojevskij sade: att göra något nytt, är det som skrämmer folk mest. Varje revolutionär förändring måste föregås av en passiv, stadig och icke angripande attityd mot förändringar bland folkmassorna. De måste känna sig så frustrerade, så slagna, så förlorade i det rådande systemet att de är villiga att släppa taget om det förflutna och ändra framtiden.  Denna vilja är den huvudsakligt nödvändiga förändringen före varje revolution. För att åstadkomma denna förändring krävs att organisatören arbetar inifrån systemet, inte bara i medelklassen utan också i 40% av de amerikanska familjerna – mer än sjuttio miljoner människor – vars  inkomst är mellan $5 000 till $10 000 om året [1971]. De kan inte avfärdas genom att man märker dem med blåkrage eller höghatt. De kommer inte att fortsätta vara  förhållandevis passiva och långsamt förändrade. Om vi misslyckas med att kommunicera med dem, om vi inte uppmuntrar dem att bilda allianser med oss, kommer de att flytta sig åt höger. Det kanske de gör ändå, men låt det inte ske genom våra misstag.”

    Under presidentkampanjen, medan Barry stolt förkunnade att han hade varit kommunorganisatör  i Chicago, hånade hans politiska opponenter honom och vanliga amerikaner skrattade. Vad vi inte visste var att en “kommunorganisatör” är en hemlig revolutionär som är inställd på att förstöra det nutida systemet. Efter Obamas ca sex månader som president, skrattar vi inte längre, för vi ser att en revolution står för dörren som inte bådar gott för Amerikas Förenta Stater.

BARRY BLIR  RELIGIÖS

Under sin tid som kommunorganisatör beslutade Barry sig för att han behövde bli med i en kyrka och valde den radikala “Trinity United Church of Christ,” med pastor  Jeremiah Wright. Det finns ingen redogörelse för att Barry har blivit född på nytt och tagit emot Kristus som sin Frälsare, han bara gick med och muslimen kallade sig då plötsligt kristen.

DAGS ATT RESA

Sommaren 1988, tog Barry sig tid att resa och bodde tre veckor i Europa. Därifrån flög han till Kenya där han tillbringade fem veckor och träffade sin fars släktingar. Detta framkallar två frågor: vilket pass hade han och varifrån fick han pengar till resan? Svaren på de frågorna har aldrig blivit offentliga.

TILLBAKA TILL SKOLAN

Barrys handhavare beslöt att det var dags att den radikale kommunadministratören att skaffa sig mer utbildning så år 1988 flyttade han till Massachusetts för att gå på Harvards juristutbildning. Harvard styrs som så många andra äldre universitet av hemliga sällskap som i sin tur är sponsrade av frimurarloger. Det tog inte Barry lång tid att uppnå en hög position, och i februari 1990 valdes han att bli den förste afroamerikanske redaktören för Harvard Law Review (Harvards juristblad).

Detta är litet förvirrande och man måste fråga sig: Är Barry mer svart än vit? Eller är han mer vit än svart? Är han afroamerikan eller amerikansk indones? Svaret på alla dessa frågor kan variera beroende på vilken del av hans liv man studerar. Barry är en sann manchurisk kandidat.

På somrarna återvände Barry till Chicago, där han jobbade som vikarie på lagfirmorna Sidley &  Austin (1989) och Hopkins & Sutter (1990). En från Harvard nyutexaminerad kvinna anställd på Sidley & Austin jobbade som rådgivare åt Barry. Hennes namn var Michelle Robinson och skulle sedermera bli Barrys fru.

Barry tog examen 1991 som jur. dr. magna cum laude (latin för särskild grad eller klassnivå). Barry sponsrades sedan av bla. ett större förlag som skulle ge ut hans bok om rasrelationer. Projektet avbröts, och istället kom en memoarbok som inte publicerades förrän 1995 under titeln: “Dreams from My Father.” Barry skrev denna bok mot ett ekonomiskt förskott.

TILLBAKA I CHICAGO

Tillbaka i Chicago fick Barry jobb som medborgarrättsadvokat i firman “Miner, Barnhill & Galland,” Detta var på toppen av Bill Clintons presidentvalskampanj år 1992. Under månaderna från april till oktober skötte Barry Illinois Projektrösts väljarregistreringskampanj med en personal bestående av tio heltidsanställda och ca 700 frivilliga. Deras mål var att registrera 150 000 av de 400 000 svarta som bor i Illinois och Barry lyckades få sin grupp att göra denna insats. Hans handhavare gjorde ett smidigt jobb när de fick sin kandidat utbildad på de rätta ställena. Barry skötte sig väl också i det demokratiska partiet. I föregående nyhetsbrev skrev jag följande:

“Obama utvaldes för mer än sexton år sedan att bli förberedd för Vita Huset. Eftersom denna artikel har begränsat omfång så kan jag inte gå in för mycket på detaljer. Men det jag fann var mycket bekymmersamt. Under  års röstregistreringskampanjen 1992 i Chicago, som drevs av Obama, utvaldes av en amerikanskjudiska, Bettylu Saltzman, f. Klutznick. Hon var agent åt den judiska politiska gruppen inom Demokraterna, som såg sig om efter framtida politiska kandidater och leddes av den amerikanske juden David Axelrod. Han ville börja förbereda Barry, en uppåtgående framtidsman som då var en trettioårig advokat.”[6]

BARRY — PROFESSORN

      Barry gick sedan vidare igenom livet 12 år som utbildare, var professor i konstitionell rätt vid Chicagouniversitetet, först som vanlig föreläsare 1992-1996, och sedan som seniorföreläsare 1996-2004. Man skulle kunna tro att en professor i konstitutionell rätt bör veta att ett av de lagliga kraven när man skall bli president i USA är att man är född och uppvuxen i landet.

MICHELLE ROBINSON

När Världsregeringen förbereder en person för framtida bruk som politisk ledare, tar de mycket allvarligt på vem han skall gifta sig med. Michelle har sagt att hon upplevde det som om någon sorts intrig var på gång på advokatfirman och att hon blev tilldelad jobbet som den unge Barrys rådgivare var också märkligt. Om man ser på det genom juridiska chefsögon, kan det inte ha varit det bästa beslutet att låta en nybakad jurist utbilda en anställd. Det var säkert planerat och bara Barry själv kunde veta vad hans handhavare hade sagt om Michelle.

Michelle föddes 1964 och växte upp på Chicagos södra sida. Hennes fader, Frasier Robinson, arbetade vid vattenverket och hennes moder Marian jobbade som sekreterare för den välkända katalogfirman Spiegel. Som de flesta svarta familjer vid den här tiden var de medlemmar i Demokraterna och Frazier var kårkapten och en del av den ökända valmaskinen i Chicago. Ett tilltal mot en sådan person som Frazier kunde vara “Yellow Dog Democrat,” med betydelsen att om partiet stödde en gul hund som kandidat, skulle vanligt folk rösta genast på den gula hunden.

Medan barnen var små var Marian en hemmafru. Eftersom de var en blåställsfamilj (arbetare) hade de förmodligen inte pengar nog för att först skicka sonen Craig och senare Michelle till Princeton så de hade kanske stipendier eller om någon betalade skolgången för dem. 

Michelle gick på Whitney M. Young Magnet High School, som öppnade 1975 och låg på västra sidan av Chicago. Det var en kommunal skola, men den var mycket selektiv i valet av studenter och den erbjöd ett rigoröst collegeförberedeseprogram till Chicagos mest akademiskt avancerade studenter. 2005 rankades skolan som en av de 10 procenten bästa high schools i USA. Till första klass sökte sig 9000 studenter till 450 platser.

Michelle måste ha varit en mycket duktig och begåvad student då hon stod på en speciell lista i fyra år, tog avancerade linjer, var medlem i det nationella hederssällskapet och hon var samtidigt skolrådets kassör. Det tog tre timmar om dagen att ta sig från och till colleget. Det är intressant att en av hennes klasskamrater var Sanita Jackson, dotter till Jesse Jackson.

Michelle utexaminerades från high school 1981 och skrev in sig vid Princetonuniversitetet. Där fokuserade hon på sociologi och  andra hand afrikansk-amerikanska studier. Hon tog examen där år 1985 med en Bachelor of Arts i sociologi. Som freshman ut från college gick hon på Harvard Law School och tog en jur. doktorsgrad 1988.

Som jag redan har sagt var skolorna som Michelle gick på inte billiga och det måste ha varit omöjligt för henne att betala för dem om det inte funnits stipendier eller någon utomstående som betalade. Under presidentkampanjen 2008, cirkulerade det material om Michelle på Internet som klagade på att denna svarta amerikanska från en blåblusfamilj i Chicago hade dragit nytta av de dyraste skolorna i Förenta Staterna, som Harvard, då hon aktivt deltog i politiska demonstrationer, där hon krävde  mer professorer från minoritetsgrupper i samhället. 

Barry och Michelle kilade stadigt i två år efter att de möttes 1989 och den 18 oktober 1992 gifte de sig i Trinity United Church of Christ. Reverend Jeremiah Wright var vigselförrättare. De har två barn, Malia Ann född 1998 och Natasha född 2001. När Rev. Jeremiah Wright häftigt kritiserades för sina många utfall mot USA och judar under presidentkampanjen 2008 konstaterade Barry att han varit med i kyrkan I ca 20 år, han gifte sig där, hans döttrar döptes där, men han hade aldrig brytt sig om pastorns många inflammatoriska påståenden. Barry gav emellertid kyrkan på båten för säkerhets skull och för att lugna sina manipulatörer hanterarna. Så här sade Barry i mars 2008 under sin kampanj:

“Jag tycker inte min kyrka är särskilt kontroversiell... Pastor Wright är som en gammal farbror som säger saker som jag inte håller med om, alla har en sådan i familjen.”

SLUTLIGA FÖRBEREDELSER FÖR MICHELLE

Någon gång efter vigseln med Barry slutade Michelle i advokatfirman och började arbeta för staden Chicago.  Hon blev assistent åt den kraftfulle demokraten och borgmästaren Richard M. Daley,, som hade blivit vald till borgmästare 1989. Han var son till den beryktade demokratbossen Richard J. Daley, som hade styrt Chicago i 21 år genom fackföreningarna och maffian.

Michelle flyttade sedan över till planerings- och utvecklingsavdelningen där hon var en bistående ombudskvinna. 1993 lämnade Michelle stadsanställningen och började jobba åt Chicagokontoret Public Allies (PA), en ideell ledarskapsutbildning som hjälpte ungdomar i ett ledarskapsprogram att utveckla en del färdigheter bra för den framtida karriären inom allmänna sektorn för sociala frågor (en förberedelseskola). Barry hade varit medgrundare till och styrelseledamot i PA, men begärde avsked ett år innan hans fru blev VD år 1993. Hon behöll denna position de nästkommande fyra åren.

År 1996 anställdes Michelle (då ogift) som Associate Dean (föreståndare) of Student Services vid Chicagouniversitetet.  2002 blev hon VD för kommunaffärer vid universitetslasarettet. I maj 2005 utnämndes hon till VD för kommunala relationer och externa affärer på universitetets centrum för medicin. Michelle skötte mångfaldsprogrammet och är styrelseledamot på sex olika bolag, inklusive Chicagos Råd för Globala Affärer, universitetets laboratorieskolor och var en avlönad medlem av TreeHouse Foods, en av stor grossist för Wal-Marts varuhus. Under presidentkampanjen började Michelle dock dra ner på lönearbetet.

Paret Obama är inte precis fattiga om man tittar på deras skatteåterbäring för år 2006. Som  senator fick Barry en lön på $157,082. Michelle fick $273,618 på sitt jobb vid universitetslasaretten.  Hon fick även $51,200 som styrelsemedlem i Tree-House Foods. Paret Obama fick ytterligare ett tillägg på  $509,396 från vinster på investeringar och Barrys böcker. Därför blev under 2005 deras totala inkomst: $991,296 (7 147 244 kr).

Sådana siffror är normala för prominenta löntagare inom det Demokratiska partiet, som således inte är fattiga precis. Politiker kan komma till partiet med litet kontanter i handen och plötsligt få överflödslöner, gåvor och royaltys eller så är de redan rika. Ett exempel på detta är Nancy Pelosi, representanthusets talman. Enligt offentliggjorda redogörelser för året 2007 hade Nancy och hennes man Paul tillgångar som uppgick till ca 19 miljoner dollar. Deras förmögenhet bestod i en massa fast egendom i San Franciscoområdet, en vingård i St. Helena, Kalifornien, värderad till 5-25 miljoner dollar. Paul äger också aktier i dataföretaget Apple för 5 miljoner.

Marxister - socialister kommer alltid att prata om att hjälpa fattiga och behövande, medan de bygger upp sina egna förmögenheter. De väntar sig och kräver att få leva ett liv i lyx och att kunna slösa pengar på sig själva medan de skattar andra till döds. Barry and Michelle är sanna marxist-socialister.

VAD MEDIA SLÄPPTE

Mediabilden betyder allt för en politiker och följande information släpptes angående Michelle: Michelle påstås ursprungligen ha haft reservationer mot sin makes presidentkampanj eftersom hon var rädd att den skulle ha negativ effekt på hennes döttrar. Hon sade att hon förhandlat fram ett avtal i vilket hennes make skulle sluta röka i utbyte mot hennes stöd för att han skulle bli president. Hon sade också att hon inte var Barrys huvudrådgivare. Michelle framställdes som framgångsrik affärskvinna med en karlaktig kampanjstil, samtidigt som hon hon har sinne för haute couture.

      Den amerikanskjudiska pressen har varit väldigt snäll mot henne. I maj  2006 var hon med i Essence Magazine som en av världens 25 “mest inspirerande kvinnor.”  I september 2007 var hon listad i 02138 Magazine som nr 58 på “Harvard 100” -listan av de mest inflytelserika f.d. kvinnliga studenterna det året. Magasinet Vanity Fair hade med henne på listan för “bäst klädda kvinnor” två år i rad och People Magazine tog med henne på listan för “bäst klädda kvinnor” år 2008. 

Amerikas “svansen viftar hunden” –televisionsvärdar, har också varit väldigt snälla mot henne.  I september 2008 var hon gäst i den homosexuella Ellen DeGeneres egen show där hon sade att  hon och Barry inte tänkte skaffa fler barn. I Oprah Winfrey Show gjorde hon två gästframträdanden under kampanjen 2008. Oprah hade varit en tidig supporter för Obamas presidentskap. Larry King hade henne som gäst de 6 oktober 2008, och samma kväll var hon också gäst på Daily Show med Jon Stewart. Båda de sistnämnda värdarna är amerikanska judar.

Det kan vara intressant att notera att hon intervjuades på Fox News show “Amerikas Puls” den 13 juni 2008 (Fox ägs och drivs av den australiensiske juden Rupert Murdoch). Värd var E.D. Hill, som hänvisade till “Marxist First Salute” och menade, att vad bra att Barry och Michelle gått i clinch med uppgiften att med demokratisk skaparkraft ta sig an valet till president i världens mäktigaste land. Nästa dag fick inte Hill vara med showen som togs bort och ersattes med ett annat program.  Här kan man återigen se den makt judiska världsledare har och vad som händer om man inte sitter still i båten.

TILLBAKA TILL BARRY

      Som en god marxistsocialist har Barry skött sina skyldigheter. Från 1994-2002 satt Barry i styrelsen för Chicagos skogsfond och 1994-2002 var han styrelsemedlem i Joyce -Stiftelsen.  Från 1995 to 2002 var Barry styrelsemedlem i Chicago Annenberg Challenge. Barry var inte bara med  styrelsen, han var även en medgrundare och styrelseordförande från 1995-1999. Det var Annenberg Stiftelsen som stod bakom den enorma sociala förändringarna i Chicagos allmänna skolor vid den här tiden.

Mitt skäl för att ta med information om de olika stiftelserna är för att visa att Barry styrdes av starka marxistsocialistiska krafter i Chicago, som är ett starkt fäste för Demokraterna.. Det var judiska pengar som beredde väg för sociala förändringar i staden, och detta blev en övning för Världsregeringens insättande av en marxistisk president. Barrys slogan under presidentkampanjen var “Förändring!” (Revolution?)

BARRYS MORS DÖD

År 1994 fick Barrys mor Ann diagnosen äggstocks- och livmodercancer och då flyttade hon tillbaka till Hawaii för att bo närmare sin mor som nu var änka. Ann dog 1995 når hon var 52. Då flög Barry tillbaka till Hawaii och efter en minnesgudstjänst vid universitetet spred Barry och hans syster Maya ut moderns aska över Stilla Havet på den södra sidan av Oahu. När hans mormor Madelyn dog i december 2008, spred Barry askan efter henne på samma plats.

Eftersom Barry hävdat att han mor hade stort inflytande på honom som person, så är det viktigt att veta litet mer om hennes religiösa tro. I december 2007 frågade man Barry på MSNBC om hans förbindelser med islam. Han svarade:

“Min mor var kristen från Kansas. Jag uppfostrades av min mor, så jag har alltid varit en kristen.”

Och i ett tal 2007 sade han:

“Min mor vars föräldrar var ickepraktiserande baptister och metodister var den mest andliga själ jag har känt. Men hon hade en hälsosam skepticism mot religionen som institution.”

Det finns två uppenbara lögner i dessa uttalanden. Som jag har sagt förut var hans morföräldrar unitarianer, inte baptister eller metodister. Både Barry och hans syster Maya Soetoro-Ng har sagt vid åtskilliga tillfällen att deras mor inte var kristen. Jag citerar hans systers uttalande som det står i Ann Dunhams biografi (Wikipedia):

Maya Soetoro-Ng sade när man undrade om modern var ateist: “Jag skulle inte kalla henne ateist. Hon var agnostiker. Hon gav oss, huvudsakligen, alla de goda böckerna  – Bibeln, Hinduismens Upanishader, Taoisternas skrifter, Tao Te Ching, Sun Tsu – och ville att vi skulle se att de alla har något vackert att erbjuda. Jesus, tyckte hon, var ett underbart exempel. Men hon tyckte att väldigt många kristna beter sig okristligt.”

I sina memoarer Drömmar från min far (1995) skrev Barry:

“Min mors förtröstan på nålspetsgåvor berodde på en tro som jag inte äger…I ett land (Indonesien) där fatalism  kvarstod som ett nödvändigt redskap för att stå ut med svårigheter… var hon ett ensamt vittne för sekulär humanism, en kämpe för New Deal, Peace Corps, och liberalism.”

I sin bok Hoppets dristighet (2006) skrev han:

“Jag är inte uppfostrad i ett religiöst hushåll... Min mors egen erfarenhet… bara förstärkte denna nedärvda skepticism. Minnen av kristna som befolkade hennes ungdom var inga goda minnen... Men trots all hennes erkända sekularism, var min mor på många sätt den mest andligt vakna människa jag någonsin känt. Religion för henne var bara ett av många olika sätt – och inte nödvändigtvis det bästa sättet – som människan försöker kontrollera det på som finns utanför vårt vetande och förstå de djupare sanningarna om våra liv.”

I ett av sina många tal sade Barry detta:

“De värderingar min mor gav mig under de år jag formades fortsatte att vara mitt kriterium när det kommer till hur jag hanterar politiken.”

Sanningen om Ann Dunham är att hon växte upp som unitarian och blev vänsterradikal och en kulturrevolutionär marxist. Hon hade hittat på sin egen religion som bestod av en del saker som står i Bibeln, blandat med hinduism och taoism.  Eftersom islam är en mycket förtryckande religion för kvinnor så brydde hon sig inte om den men lät Barry gå i en islamisk skola.

Barry Obama  är den perfekte manchuriske kandidaten därför att han uppfostrats i ett antal olika religiösa system utan att ta till sig något av dem – Barry är en muslim för muslimerna, en kristen för de kristna, en hindu för hinduerna och taoist för taoisterna. Och när Antikrist framträder jämte den Falske Profeten kommer Barry att passa in precis eftersom han inte har någon särskild uppfattning om moral och lära, med undantag av marxism och socialism.

Eftersom Barrys föräldrar är döda och hans farfar, mormor etc. är döda finns det ingen att fråga vilken religion Barry fick från mamman. Allt vi har att gå på, är uttalanden av Barry och hans syster, och efterhand de dokument som vi ännu inte har tillstånd att läsa.

ETT STEG NÄRMARE VITA HUSET

Det var dags för Barry att axla ett ämbete och framställa sina åsikter på vägen att installera sig i Vita Huset, så han ville bli vald som en senator i delstaten Illinois år 1996. Med den judiska uppbackningen han fick och som vänster-demokrat hade han inga problem att bli vald. Han använde sin kunskap som kommunorganisatör, han fick  stöd från två partier för att han reformerade etiken och hälsovårdslagarna. Han gav sitt stöd åt en ny lag för lägre skatter för låginkomsttagarna, förhandlade om välfärden  och ville ha ökade bidrag för dagisverksamhet. Barry gav sitt fulla stöd för den republikanske guvernören Ryans utbetalningsregleringar och utlåning, vilka skulle förhindra att människor skulle bli fråntagna sina hus, när de inte kunde betala amorteringarna. Vid denna tid, år 2000,försökte han också bli invald som kongressman till det amerikanska representanthuset i Washington D.C.

Han förlorade detta val då han endast fick 33% av rösterna i valet.

IN I DEN STORA LIGAN    

Under våren 2002 beslöt Barrys handhavare att det var dags att pröva om vattnet höll att gå på och se om de kunde få Barry vald till senaten. Opinionsmätningar företogs, en kampanjkommitté valdes, pengar samlades in och David Axelrod (Axelrod är barnbarn till den judiske bolsjeviken Lev Trotskij), hans mentor under många år, ledde hela ansträngningen. Barry tillkännagav att han kandiderade i januari 2003.

Sedan hände något konstigt. Republikanen senator Peter Fitzgerald beslutade sig för att inte ställa upp för återval och den förutvarande demokratiska senatorn Carol Moseley Braun skulle inte heller ställa upp. Ca sju demokratiska kandidater till senaten var inblandade i primärvalet men Axelrod tunga hand över kampanjen betalade sig och Barry vann primärvalet med 53 procents övervikt.

David Axelrod Peter Fitzgerald Carol Mosley Braun

FLER INTRESSANTA TING

Barry tillfrågades om han kunde hålla ett anförande på den demokratiska nationalkonventionen i juli 2004, och i och med detta hade hans lyckliga stjärna börjat lysa. I valet hösten 2004 förklarade  vinnaren av det republikanska primärvalet i juli att han drog sig tillbaka från omröstningen. Frågan man ofelbart kommer att ställa, är vem som pressade denna kandidat att dra tillbaka sina kanoner?

     Sedan hände något ännu mer häpnadsväckande då Republikanerna i Illinois tog in den svarte amerikanen Alan Keyes, Maryland, en man med examen från Harvard (fil. dr.) och nominerade honom att gå till val mot Barry. Alan flyttade genast till Illinois för att etablera sitt kontor där. Han fick vind i seglen i media som en brinnande kristen  med fina värderingar, fast han i själva verket är en brinnande katolik och har en grad inom det romersk-katolska frimureriet, känt som “Knights of Columbus.” Jakten på senatsstolarna var riggad och lika tillgjort var det som en amerikansk brottarkamp där varje brottare i förväg vet vem som vinner och förlorar. Alan spelade väl, men på ett sådant sätt att han kom att stöta ifrån sig väljare. Barry vann med 70 procents marginal medan Alan fick 27 procent och resten fördelade sig mellan andra kandidater.

SENATOR OBAMA 

Det finns inte mycket en senator kan göra medan han väntar på att få bli senior på denna post.  Axelrod och de andra handhavarna såg till att Barry gjorde de rätta sakerna och undvek misstag. Axelrod visste att Irakkriget skulle misslyckas och att amerikanerna skulle tröttna på det. Efter 9/11 blev Barry känd genom att avfärda den resolution som bemyndigade användandet av våld i Irak.

Under hela tiden som senator angrep Barry allting som hade med kriget i Irak att göra och röstade mot all inblandning. Detta var ett viktigt tema som han hamrade in i tid och otid, medan han gick emot Hillary Clinton därför att hon hade varit med president George Bush och andra när det gällde röstningen om man skulle starta ett krig mot Irak.

Barry stödde en del lagstiftningsförslag men för det mesta var han bara stödperson eller röstade för andra senatorers förslag. Han var en lojal partimedlem som satt still i båten och hans handhavare hade sett till att Barry levt ett oantastligt liv och Hillary Clintons blodhundar kunde inte hitta någon smutsfläck på honom.  Och Hillary tog inte upp frågan om var han var född. Om hon hade använt sig av den informationen, hade hon stuckit hål på ballongen han satt på. Men Hillary visste vad hon fick och inte fick säga och hon var en ilsken men lojal demokrat. Det enda som Hillary hamrade in i väljarna var att Barry inte var en erfaren politisk ledare och att han huvudsakligen var “kommunorganisatör.” 

EXAKT VAR FÖDDES OBAMA?

Det var den stora rubriken den 12 oktober 2008 i Arutz Sheva, Israels Nationalnyheter. Jag citerar:

“FÖDDES OBAMA I KENYA?”

“Någon ljuger. Enligt Obamas kenyanska farmor och hans halvbror och halvsyster föddes Barack Hussein Obama i Kenya, och inte på delstaten Hawaii, som den demokratiske kandidaten till presidentposten hävdar. Hans farmor skryter om att hennes sonson just håller på att bli president i USA, är stolt för att hon var närvarande VID HANS FÖDSEL I KENYA, i förlossningssalen. Detta enligt flera nyhetssajter och Pennsylvanias åklagare Philip J. Berg som är, förvånansvärt nog, en gammal demokrat själv.  Berg är fd biträdande åklagarchef i Pennsylvania, och han har en imponerande bakgrund i rollen som demokrat, men hans stöd för partiet avstannar när det gäller tilliten till Obama.”

Att finna denna uppgift i  en israelisk tidning är förbluffande eftersom  amerikanskjudiska ledare alla har Obama som deras kandidat.

Vid invigningsceremonin I Washington D.C. gjorde man en stor sak i media av att Barrys farmor Sarah Hussein Onyango Obama från Kenya flögs dit som hedersgäst. Men det var inte hans riktiga farmor som kom dit, utan den tredje frun till hans farfar och hon var därför inte släkt med Barry. Sarah Obama har intervjuats många gånger av tvreportrar I sin hemby i Kenya och varje gång har hon hävdat att hon var där när Barry föddes i Kenya.

Folk i Kenya är inte enfaldiga och skolbarn runt hela vår värld fick reda på att man måste vara född i USA för att bli president där. Barrys familj i Kenya har varit alldeles till sig för att en medlem av klanen försökte och blev president över Förenta Staterna.

Sarah Obama var så till sig att hon varit med om en presidentfödsel. Ingen av dem hade någon orsak för att ljuga, även om de förstod att när denna sanning verifieras, skulle Barry inte få fortsätta att vara president. De vill att världen skall veta att en kenyansk grabb har blivit president i Förenta Staterna.

     Vid tiden för valet var det svårt att avgöra om det var en spricka mellan det judiska folket som bor i Israel och de judiska ledarna i USA, vika nu kontrollerar Vita Huset. I det judisk-amerikanska  magasinet “Forward” av den 10 juli 2009 fanns följande rubrik på förstasidan:

“Växande spricka mellan amerikanska och israeliska judar angående Obama.”

I denna artikel konstaterades att 78% av röstande amerikanska judar röstade på Obama. Men när opinionsundersökningar företogs före valet i Israel (trots att de inte fick rösta) skulle bara 33% av judarna i Israel ha röstat på Barry. Den 19 juni 2009 gjorde Jerusalem Post en undersökning i Israel som visade att bara 6% av dem trodde att Barry är pro-Israel. Bara en månad tidigare gjorde Smiths forskningsinstitut Research Institute en undersökning där de frågade folket i Israel om de tyckte om att George W. Bush var en stark Israelsupporter och 88% svarade bekräftande.

Vad vi får veta är i själva verket att det judiska ledarskapet i Vita Huset, David Axelrod och Rahm Emanuel driver en annan politik än vad folket i Israel är vana vid. Sionistiska Världsfederationen lägger nu in en annan växel och vill skapa ett stabilt klimat för världsekonomin och för att kunna göra det måste de ha araberna med sig. Att de blir tvungna att ge upp litet bosättningar och hindra utbyggnaden av nya sådana i Jerusalem och Västbanken betyder inget för Världsregeringen, så länge de kan främja sin agenda, eftersom vanliga personer i Israel mest är intresserade av hur situationen är just nu, inte hur den kan vara om 25 år. Vi hade inte denna kunskap i oktober 2008, och nu, ett år senare, kan vi se att ledarna i Israel vid denna tidpunkt ville få bort Barry ur spåret, eftersom de visste vilka hans handhavare var.

KAMPEN OM VEM SOM SKULLE BLI PRESIDENT

När vi ser tillbaka på omröstningen står det klart att den var förhandsbestämd. Om vi först tittar på det republikanska primärvalet, deltog flera kandidater. De mest framstående var John McCain, Mike Huckabee, Mitt Romney, Ron Paul, Fred Thompson, Duncan Hunter och Rudy Giuliani. I början gjorde inte McCain bra ifrån sig och var dåligt sponsrad. Men plötsligt slöt judiska finansiärer upp bakom McCain, och på samma gång drog sig kandidat efter kandidat ut ur leken. Finansiering och hårt tryck på kandidaten bestämde hur det gick i det republikanska primärvalet.

Men rätt vad det var hände det något märkligt. I början av valgången gjorde både John McCain och Barry Obama offentliga uttalanden att om de vann respektive partis nomineringar så skulle de enbart hålla sig till de officiella valfonderna från regeringen. Detta skulle begränsa deras privata sponsorspengar.

John McCain höll sitt löfte men Barry förklarade att han inte skulle ‘ta av regeringens pengar utan använda egen finansiering.’ Valet var låst till Barrys fördel efter detta beslut eftersom miljontals dollar från judiska sponsorer och från folk utanför Förenta Staterna strömmade in genom hans websajt.

John McCain Mike Huckabee Mitt Romney Ron Paul
       
 
Fred Thompson Duncan Hunter Rudy Giuliani  

John McCain valdes ut av Världsregeringens ledare för att han skulle förlora mot Obama och han var en lojal team player som gjorde sitt bästa för att förlora.

Låt oss nu ta en titt på demokraternas primärval. Hillary Clinton stod fast vid sin man när han åtalades för äktenskapsbrottet med Monica Lewinsky. Nyheter läckte ut att hon var rasande på Bill för hans sexuella eskapader, men hon hade planer på att ställa upp i valet och bli president en dag i Förenta Staterna, så hon skilde sig inte från Bill. Kort före Bill Clintons tid i Vita Huset var över, flyttade Hillary till staten New York och skrev sig där så hon kunde ställa upp i senatsvalet i New York. Hennes förmögna judiska vänner säkerställde pengar för valet till senaten och så hon skulle kunna bli återvald när hennes först period tog slut. Hon trodde faktiskt ett tag att hon skulle kunna bli president, men skulle bitterligen stå inför det faktum att hon tvingades att förlora valet.
Så här skrev jag i det föregående nyhetsbrevet:

“Det har funnits två rivaler i det demokratiska partiet under de senaste 18 åren; den gamla familjen Kennedy och familjen Clinton. Båda familjerna har sina egna judiska understödjare (handhavare), och i det senaste valet har en del amerikanska judar bytt sida, från att ha sponsrat Clintons, till att stödja Obama i valet, till Hillary Clintons nackdel. David Axelrod, en amerikansk jude, var Hillary Clintons handhavare, men hon visste inte att en grupp amerikanska judar hade förberett en helt ny kandidat under 16 år. Obama sköts i förgrunden år 2008 till mångas förvåning. Både Ted Kennedy och Oprah Winfrey stod på Obamas sida under valet. Jag tror du kommer ihåg smutskastningen mellan Hillary och Barack och att Hillary sade att han inte hade någon erfarenhet och därför var han inte kvalificerad att bli president. Trots den så kallade “förlikningen” under det demokratiska partimötet, gjorde Clintons mycket litet för Obama i hans kamp mot John McCain.”

Demokraterna gjorde en helgjuten show i primärvalet och hade en rad kandidater. Hillary Clinton skulle inte ge upp så lätt och kämpade så länge hon kunde. Mot slutet erbjöds hon jobbet som utrikesminister om hon gav upp före  det demokratiska partimötet. John Edwards var en väl kontrollerad politiker som vänstrade med en annan kvinna som så många andra politiker. Nyheter om hans äktenskapsbrott läckte ut och han försvann ur kampen. Joe Biden erbjöds jobbet som vicepresident och tog det. Den populäre Bill Richardson tvingades gå, och de återstående kandidaterna utgjorde inget hot mot Barry.

Hillary Clinton John Edwards Joe Biden Bill Richardson

För att sätta valet i ett perspektiv för de människor som inte är amerikaner och som bor utanför USA, tog Barry 52.9% av rösterna medan McCain fick 45.7%. Nästan hälften av dem som röstade i detta valet var  i opposition mot Obama, men eftersom amerikanska media kontrolleras av Barrys handhavare vet de inget om det.

FÖRSTÖRELSEN BÖRJAR

Så fort Barry tog över presidentskapet började hans administration utfärda dokument  som återkallade alla restriktioner som presidenten lagt när det gäller aborter, embryon för stamcellsforskning och andra moralfrågor. Nedstigandet i avgrunden hade börjat och gick fortare och fortare. Översta domstolens utvalda Sonia Sotomayor är en extrem liberal och gör vad som helst för att beskydda abort (mord) lagar, diskriminera vita och använda sin plats för att främja  marxistsocialismen i Amerika. 

Den 29 januari 2009 undertecknade Barry sin första lagändring, Lilly Ledbetter Fair Pay Act of 2009, som gjorde det lättare att delge en stämningsansökan för diskriminering av anställda. Den 3 januari skrev han under Children’s Health Insurance Program Reauthorization Act för att täcka fyra miljoner barn som vid den tiden inte var försäkrade mot sjukdom.

Den 17 februari 2009 undertecknade Barry lagen American Recovery Reinvestment Act av år 2009, ett ekonomiskt stimulanspaket på 787 miljarder dollar. Det gav pengar till federal sjukvård, infrastruktur, utbildning, skattelättnader, incentiv och direktstöd till enskilda individer.  Alla amerikaner fick tillgång till socialhjälp och en stimulanscheck på $250 under månaden maj 2009. Barrys judiskamerikanska vänner behövde hjälp för att bli av med sina dåliga lån på egendomsmarknaden, och under månaden maj 2009, vidtog finanschefen Timothy Geithner kraftiga åtgärder för att klara den ekonomiska krisen, det privata investeringsprogrammet, vilket godtog att man köper för upp till två biljoner dollar i fast egendom. I klartext gjorde de så här: Stora amorteringsfirmor som Countrywide hade miljarder dollar i dåliga lån som de hade köpt av olika amorterare. Dessa lån köptes upp av regeringen och de judiskamerikanska investerarna fick tillbaka sina pengar, medan skattebetalarna fick ruttna lån att betala på, som aldrig kommer att betalas tillbaka.

Den ekonomiska härdsmältan I Amerika började för många år sedan och visade sig redan under det sista året av Bushs regering. De personer som driver banksystemet (Federal Reserve) bryr sig inte om vem som sitter i Vita Huset, var och en måste vissla efter deras pipa.

Mellan Bush och Obamaadministrationerna, har man godtagit användningen av $11.5 biljoner av vilka $2.7 biljoner spenderades under slutet av juni 2009.

RESTEN AV HISTORIEN

Countrywide köptes av Bank of America (BA) i juli 2008, och de ärvde en stor del av vad som kallas “giftiga lån.” Den 15 september 2008 utlyste Bank of America sina intentioner att köpa upp Merrill Lynch & Co, då deras mäklarverksamhet höll på att kollapsa. Kenneth Lewis, VD i Bank of America  vittnade senare för kongressen att han hade farhågor inför krav på köp av Merril Lynch, men att federala tjänstemän pressade honom att gå in i affären eller bli av med sitt jobb och sätta i fara bankens relationer med federala höjdare. Republikanska lagstiftare i kongressen lyckades få till stånd en stämning med e-mail som backade upp denna anklagelse. I ett av e-mailen hotade Jeffrey Lacker chefen för Richmonds federala reservbank att om inte kravet verkställdes och Bank of America senare tvingades begära federal hjälp, skulle ledningen för Bank of America vara ute ur leken. Bank of America tog över Merrill Lynch den 1 januari 2009.

PAULSON ERKÄNNER HA PRESSAT  BANK OF AMERICA

Den 15 juli 2009 skildrade ABC-nyheterna att fd skatteminister Hank Paulson hade erkänt i en kongresshearing att han satte press på BAs VD Kenneth Lewis, och att Federal Reserve kunde säga upp styrelsemedlemmar, däribland Lewis, om de drog fötterna åt sig i frågan om köpet av Merrill Lynch. Lewis och styrelsen i BA övervägde i december 2008 att dra fötterna åt sig i överenskommelsen med Merrill Lynch, när man upptäckte att det fanns ett hål på $12 miljarder i kassan hos företaget, som BA skulle bli tvungna att svälja.

Före Paulsons bekännelse hade han nekat till att han satt tryck på BA eller att någon tjänsteman blivit hotade. Den 25 juni 2009, talade vice ordförande Ben Bernanke om för en samlad kommitté i representanthuset att han aldrig personligen hade hotat att avlägsna Lewis eller bankens styrelse.

Det brukade förr vara ett brott att ljuga inför kongressen efter att man avlagt eden och säga sanningen. Men här ser vi igen att det inte spelar någon roll vilket parti som sitter i Vita Huset, de osedda maktmäklarna gör som de vill, och en marionett som Hank Paulson gör som han blivit tillsagd och beskyddas därför av sina handhavare.

HUR SYSTEMET FUNGERAR 

Så fort  BA hade tagit över Merrill Lynch, gav regeringen banken 20 miljarder dollar för att täppa till förlusten, plus en bonus på 8 miljarder dollar till banken.
Det är ruskigt att notera att den 15 januari 2009 lyfte US Airways flight 1549 från New York till Charlotte, North Carolina. Av de 155 människorna ombord var 16 av dem höjdare som återvände från en ansträngande förhandling i New York till sitt huvudkvartér. Enligt den officiella versionen, kolliderade planet med en flock fåglar och båda motorerna dog. Piloten lyckades glidflyga planet till en säker landning på Hudsonfloden i New York. Var denna krasch möjligen planerad, för att bli av med toppskiktet i Bank of America, vilket kullkastades av en skicklig pilot?

DEN AMERIKANSKA BILINDUSTRIN

     I slutet av 2008 gick de amerikanska biljättarna General Motors (GM), Ford och Chrysler ut med budskapet att de hade stora förluster och skulle göra konkurs om de inte fick hjälp av regeringen.  GM fick inledningsvis $19.4 miljarder i stöd och Chrysler fick $1.5 miljarder som användes för att finansiera bilförsäljning utan ränta för köparen. Under hotande konkurs gavs ytterligare $1.3 miljarder till Chrysler, samt $4.7 miljarder för att få företaget på fötter.

De tre direktörerna för dessa bilfabriker kallades att komma och vittna inför kongressen där de fick ett dåligt mottagande av politikerna. Fords företagsledare anade ugglor i mossen och beslutade sig för att inte ta emot regeringens pengar men GM och Chrysler köpte programmet. Marxistsocialisten Barry och hans handhavare såg chansen att förstöra den amerikanska bilindustrin och alla dess återförsäljare samt däckföretag, glastillverkare, och tillverkare av radio-elektronik, etc. I mars 2009 ingrep Obamaadministrationen och började ställa krav på GM och Chrysler. GMs VD tvingades att avgå och man bestämde regler för konkursen. Chrysler var först med att gå under, följt av GM. Eftersom regeringen hade investerat i dessa bolag, hade den en majoritet på 60% i företagen och Chrysler såldes till den italienska biltillverkaren Fiat.

VANSINNE

Innan GM och Chrysler tvingades i konkurs, annonserade båda bolagen att de skulle dra ned en hel del på sina bilhandlare. GM sade genast upp 1100 bilhandlarhallar, och sedan sade man upp 900 till och Chrysler stängde 789 hallar. Detta var rena vansinnet eftersom varje bilhandlare agerar fristående från biltillverkarna. Byggnaderna och all personal betalas av bilhandlaren själv och således bekostas inte detta av biltillverkarna. Även om en bilhandlare bara säljer några få bilar, blir det ändå en vinst för bilfabrikerna eftersom bilhandlarna måste betala för bilarna som levereras till dem från fabriken. Tiotusentals amerikaner förlorade sin jobb, och istället för att generera nya jobb, förstörde Barry och hans skrotfirma alltihop. GM tillsades att sälja flera av sina tillgångar som Hummer division, Saturn, SAAB och att de skulle stänga Pontiacavdelningen. Detta hotade anställningarna för inte mindre än 100 000 arbetare och orsakade ännu mer förstörelse!

Det fanns två sorters investerare i dessa båda bolag, de som hade obligationer och de som hade aktier. Dessa investeringar suddades bokstavligen ut och tiotusentals personer som hade sitt livs besparingar i värdepapper kommer att förlora det mesta av investeringarna. Människor som lever på värdepapper kommer sannolikt efter pensioneringen bli tvungna att sälja sina hus och förenkla sin levnadsstil drastiskt.

VEM VANN PÅ DENNA OPERATION?

Detta är det största förstatligande av privatindustri i Förenta Staternas historia och kan jämföras med vad Hugo Chavez gjorde i Venezuela när han nationaliserade mycket av den privata industrin. Sextio procent (60%) av GM och Chrysler ägs nu av den amerikanska staten, en annan del av den kanadensiska staten, en del av fackföreningarna och återstoden av aktier och obligationer tillhör de omtalade privatpersonerna. Barry och hans marxistgäng har demonterat och tagit över ruinerna av den en gång så mäktiga bilindustrin och nu finns bara Ford kvar.Den enda livskraftiga produktiva industrin som finns kvar i Förenta Staterna är flygindustrin som producerar militära och civila flygplan.  Alla andra industrier flyttades utomlands; till Mexico, Kina  Indien och andra länder. Bangladesh, Vietnam, Thailand, Syd- Korea, Taiwan och Kina. 

VEM FÖRLORADE PÅ DENNA OPERATION?

Alla GM and Chryslers underleverantörer påverkades och de pengar man var skyldig dem tog slut vid konkursrättegångarna. Många underleverantörer, inklusive vissa produktionsfabriker blev tvungna att upphöra med sin tillverkning. Miljoner amerikaner har förlorat jobb som aldrig kommer tillbaka. Alla offer för bilkrockar i GM och Chryslers fordon kommer aldrig kompenseras. Ett beslut från bankrutträttegångens domare den 5 juli 2009 konstaterade att GM går fria när det gäller alla skade- och dödsfallsolyckor som inträffat före dessa bankrutträttegångsförhandlingars inledning. Domaren i rättegången mot Chrysler har sagt att även de går fria från alla åtal för olyckor som skett före juni 2009. Tänker Barry och hans gäng hjälpa dessa människor som kommit i kläm ekonomiskt och de personer som på grund av jobbet i bilindustrin sitter i rullstol och/eller har höga kostnader för sjukvårdsbehandlingar, medicin och har litet pengar att leva på?

VAD BLIR DET NÄSTA GÅNG?

Den hundrade dagen som president förklarade Barry att han håller på att “göra om” Amerika, inte återuppbygga det.  Medan han förhärligade sig själv vid en middag till minne av sina 100 dagar vid makten i Vita Huset, sade Barry följande:

“…jag skulle vilja tala om vad min administration har för planer att uppnå under de följande 100 dagarna. Under de nästföljande 100 dagarna, kommer vi att rita, bygga och öppna ett bibliotek tillägnat mina första 100 dagar. Jag tror att mina följande 100 dagar kommer att bli så framgångsrika, att jag kommer att fullfölja dem på 72 dagar – och på den sjuttiotredje dagen skall jag vila...”

Detta är ord uttalade av en man med hybris, och mer uppblåsta ord än de av kejsar Nero, Joseph Stalin, Adolf Hitler och Kim Jong-Il. Barry måste veta något som vi andra i Amerika inte vet något om.

Joseph Stalin Adolf Hitler Kim Jong Il

Barry driver förnärvarande frågan om allmän hälsovård och omsorg i USA. På ett typiskt marxist-socialistiskt sätt har Barry en finansieringsplan. Han vill utesluta skatt för äldre människor med en inkomst av mindre än $50 000 per år och höja inkomstskatten för de som tjänar mer än $250 000 per år, skära i kapitalismen och fördela skatterna, tillsluta kryphålen för bolagsskatter, strypa den vidlyftiga sociallagsnormen, få ett slut på flykten till skatteparadis och förenkla skatteåterbärings- blanketterna genom att fylla i intäkter och bankinformation som skattmasen redan vet om.

Karl Marx skulle ha varit stolt över att Barry och hans gäng föreslår en sådan förändring i Amerika som kommer att ge oss samma system som kommunist-Kina. Inte illa för en kille som startade sin karriär som “kommunorganisatör.”

Miljön var inte immun för Barry och hans gäng. Han har föreslagit ett auktion och bytessystem för att dra ner på utsläppslicenser för kol och en tioårsplan för investeringar i förnybara energikällor för att reducera USA:s beroende av utländsk olja. Barry har också sagt att alla licenser skall klubbas på aktion, utan undantag för olja och gasbolag, och att pengar som blir över skall gå till forskning  om alternativa energikällor och ekonomiska kostnader för omställningen.

BARRY TRÄFFAR PÅVEN

Den 10 juli 2009 fick Barry och hans familj audiens hos påven. Som jag sagt förut betyder Barry allt för alla, oavsett vilken religion de har. Som före detta kommunorganisatör, vet Barry hur man får folk att samarbeta även om det finns starka motsättningar. Han och påven kom överens om att vara oense angående ämnet aborter och stamcellsforskning men kom överens om att man skulle hjälpa de fattiga. Barry vet att en del av de tunga namnen inom Demokraterna som Ted Kennedy och Nancy Pelosi är “goda katoliker” och påven rider dem inte så hårt eftersom de alla fixar pengar åt Vatikanen. Påven vet också att en stor del av katolikerna i Förenta Staterna röstade på Barry i valet. När väl reportrarna lämnade påvens kontor och Barry och påven var allena med endast sina medhjälpare, vet bara Gud vad dessa två marionetter för Världsregeringen diskuterade. En sak är säker, båda två vet att de är falska som vatten och att de måste gå på sträckt lina om de vill fortsätta att leva på jorden. Ett misstag, och det kommer ett lönnmord på någon eller båda.

Inte alla katolska ledare blev lyckliga när de såg att Barry hade träffat påven men de har inget att säga till om och de behandlas som oljudet från en ylande hund. De som kritiserar påven finner snart att det inte blir någon befordran.

VAD SÄGER KOMMUNISTERNA I RYSSLAND?

Under Sovjetunionens tid var Pravda kommunistregimens dagliga officiella partimunstycke. Ironiskt nog betyder namnet på ryska “Sanningen,” men det framkallade leenden hos alla i Sovjetunionen, för tidningen innehöll intet annat än lögn och förhärligande av makthavarna. Pravda är fortfarande ett språkrör för den nuvarande ryska regeringen, och när man tittar på vad de säger, får man veta i vilken riktning Ryssland är på väg. Den 2 juni 2009 rapporterade CNSNews.com följande story från Pravda:

(CNSNews.com) – En kommentar publicerad i Pravda förkunnade Amerikas “nedstigande till marxismen” och citerade Förenta Staternas övertagande av General Motors, usla utbildningar och valet av Barack Obama som president.

Debattsidan i Pravda, en sovjettidning som ännu publiceras i Ryssland hette ‘Den Amerikanska Kapitalismen Borta Med Ett Pip,’(anspelar på Borta Med Vinden) av Stanislav Mishin. 

– Det måste sägas att precis som alla luckorna öppnas i en stor fördämning har Amerikas fall till marxismen fortsatt med halsbrytande fart mot en kuliss av passiva, hopplösa får, förlåt mig kära läsare, jag menade människor, skrev Mishin.

Amerikas nedstigande kunde delas upp i tre stadier:

“Först fördummades befolkningen genom en politiserad och dålig utbildning baserat på popkultur, i stället för klassikerna. Amerikaner vet mer om sitt favoritdrama i TV än dramat I Washington D.C. som direkt påverkar deras liv.”      

För det andra, “deras tro på Gud blev förstörd tills tiotusentals kyrkor med olika ‘förgreningar och samfund‘ blev på det hela taget inte mycket mer än söndagscirkus och deras TV-evangelister och ledande protestantiska mega-kyrkor var mer än glada att sälja sina själar och församlingar för att vara med på den ‘vinnande’ sidan av  en eller en annan pseudomarxist.”

Det fortsatte, “Deras församlingar skulle säkert förneka Kristus i hopp om världslig makt. Till och med våra ortodoxa kyrkor är skandalöst liberala i USA.” 

“Den slutliga kollapsen,” menar skribenten, “har kommit med valet av Obama. Hans framfart de tre senaste månaderna har varit mycket imponerande. Hans slösande och pengatryckande har slagit alla rekord, inte bara i Amerikas korta historia, utan i hela världen. Om detta håller på ett år till, och det finns inga tecken på att det inte blir så, kommer Amerika som bäst likna Weimarrepubliken och som värst Zimbabwe.”

I en analys av Obama-administrationens dominanta kontroll över General Motors, nämnde Mishin det faktum att VDn sparkades av administrationen och dess ‘djärva’ grepp att förklara att han och ännu en grupp ovalda utvalda krösusar nu kommer att skapa om hela bilindustrin och detta skall även föreställa en garanti för fordonspolitiken.”

“Ryske ‘premiärministern’ Putin varnade Obama och även britten Tony Blair för två månader sedan  att ‘inte följa vägen mot marxism, den leder bara till katastrof,’ skall de ha sagt enligt artikeln.

ETT BREV FRÅN SVARTA PASTORER

Jag trodde att jag hade avslutat denna artikel när jag stötte på följande öppna brev till Barack Obama skrivet av en rad svarta pastorer. Jag tyckte att det inte var rätt av mig att inte förmedla detta till kristenheten, för det visade sig vara ett mäktigt budskap till den man som nu håller till i Vita Huset. 

“Käre President Obama,

Fast du har sagt dig vilja stödja äktenskapet definierat som en förening mellan en man och en kvinna, är vi bekymrade över ditt kampanjlöfte att ändra på lagen om försvaret av äktenskapet (DOMA) kommer att kollidera med din proäktenskapliga hållning.

Vi tror att det centrala problemet vi möter bland folk är upplösningen av äktenskap. En av de organisationer vi stöder, Marriage Savers, hävdar att äktenskapskriser beror på fyra olika saker:

1.      En sänkning av antalet ingångna äktenskap.

a.       Äktenskapsingåendet har störtdykt 50 % sedan 1970

2.      En ökning av skilsmässor

a.       Hälften av alla nya äktenskap slutar i skilsmässa

3.      En ökning av samboende 

a.       Det antal ogifta par som lever tillsammans som man och hustru har  ökat 12 ggr sedan 1960

4.      En mångdubbling av barn utom äktenskapet  

a.       Utomäktenskapliga barn har ökat från 5.3 % till 39.6 % från 1960-2007

Denna statistik visar hur ömtålig föreningen mellan man och kvinna är idag. Att ändra definitionen på äktenskapet kommer att få oanade konsekvenser, som skadar de kommande generationerna. Om man definierar om äktenskapet blir familjen omdefinierad. Om man gör det, måste hela sättet att vara föräldrar också omdefinieras.

Vi tror att ett försök att erkänna och rätta sig efter en speciell grupps känsla av främlingsskap kan ställa till med förvirring i framtida generationers barnaskaror som har frågor rörande sexualitet samt ställa till trassel i ansvarsfrågan i familjer. Definitioner på moderskap och faderskap blir en onödig utmaning i framtiden.

Enkönade äktenskap är inte en medborgerlig rättighet. Lagar som vårdats av kongressen under ett århundrade i kamp för lika rättigheter för afroamerikaner var menade att eliminera diskriminering på grund av rastillhörighet, inte på grund av individers sexuella preferenser eller personliga beteende.

Förespråkare för enkönade äktenskap vill gärna att folk skall tro att homosexuella par kan existera vid sidan av ‘vanliga’ äkta par. Detta blir en konflikt mellan de som har en kristen tro som innerligen tror på ett traditionellt äktenskap och en ny lag som hävdar att personer av samma kön gott kan gifta sig. Dessa konflikter kommer säkert nästan alltid vid en rättegång utfalla till de homosexuellas fördel, ty det finns inga samvetsbetänkligheter når det gäller kristna versus hbts&m... (homo-bisexuella-transsexuella-sadomasochister)

Mr. president, du säger att du vill ena nationen och ändra politiken så som den ser ut i Washington. Vi vill gärna tro dig. Medan vi har tittat på din politik och din nya försäkran om lagändringar, har vi en fråga att ställa: ‘Finns det rum nog för människor som vi i president Obamas Amerika?’

Många av de som vi är språkrör för tyckte att dina ringaktande ord under fyrtioårsjubiléet av Stonewalls upplopp var riktade mot dem. En del folk med ‘utslitna argument och gammalmodiga attityder’ är inte ‘bigotta homofober’; de är våra äldsta medborgare som med rätta säger: ‘Riv inte ner ett staket innan du förstår varför det finns där.’  Nyligen gjorda studier visar att det finns ett återuppvaknande och hopp för äktenskapet bland ungdomarna i vår generation. Mr. president, låt oss hålla det hoppet vid liv.”

Brevet ovan var undertecknat av Niger Innis i  Congress on Racial Equality, Dr. William Owens, Sr. of Concerned African-American Pastors, Bishop Dale Bronner of Word of Faith Family Worship Center in Atlanta, Ga., Terry Millender pastor of Victorious Life Church in Alexandria, Va., and Bishop Harry R. Jackson Jr., senior pastor of Hope Christian Church in Washington D.C.

SAMMANFATTNING

Låt mig få säga en sak, Barack Obama är inte Antikrist eftersom han inte är av judisk härkomst. Men jag tror att han kan vara en av de tio kungar som får makt i jordens sista tid och överlämnar sin styrka och makt till Antikrist. En sak är säker, tingens ordning är inte längre som förut, nu när de kristna så gott som neutraliserats, är motståndet litet mot Barry och hans gäng marxistsocialister. Nu är du varnad!

“…fem av dem hava fallit, en är, och den återstående har ännu icke kommit, och när han kommer, skall han bliva kvar en liten tid. Och vilddjuret som har varit, och icke mer är, det är självt den åttonde, och dock en av de sju, och det går i fördärvet. Och de tio horn som du har sett, de äro tio konungar, som ännu icke hava kommit till konungavälde, men som för en kort tid, tillika med vilddjuret, få makt såsom konungar. Dessa hava ett och samma sinne, och de giva sin makt och myndighet åt vilddjuret. De skola giva sig i strid med Lammet; men Lammet jämte de kallade och utvalda och trogna som följa det, skall övervinna dem, ty Lammet är herrarnas herre och konungarnas konung.” (Upp. 17:10-14)

Den perfekte manchuriske kandidaten är här och han har intagit Vita Huset!

 


THE DOVE, Summer 1994, pp.20-24

The Flaming Sword, January-February, March, 2009

BREAKING THE AUTHORITY OF THE BASTARD CURSE, Carl L. Fox & Paul D. Norcross. See page 38 for more details.

en.wikipedia.org/wiki/Cecil_Rhodes

en.wikipedia.org/wiki/Saul_Alinsky

THE OBAMA ELECTION CHARADE, Volume 12, The Flaming Sword

en.wikipedia.org/wiki/Ann_Dunham

israelnationalnews.com/Blogs/Message.aspx/3074

THE OBAMA ELECTION CHARADE, Volume 12, The Flaming Sword

CNN News Service, May 9, 2009, Washington, D.C.

english.pravda.ru

thetruthinblackandwhite.com


Filmstaden Hollywood startades av europeiska judar som hade invandrat till Förenta Staterna och tagit över filmmakandet medan det var i sin barndom. Dessa judiska filmmogulers avkomma har kunnat behålla sitt grepp över Hollywood och på det viset är hela film och televisionsproduktionen i  Amerika under den Judiska Världsregeringens kontroll. För en fullständig redogörelse för detta, beställ The Dove magazine, Spring 1997, sidorna 102-114.

Unitarianismen lär att Gud är en enda personlighet. Jesus var en god människa, en Guds profet, men han är inte gudomlig, sägs det. De tror på Jesus moraliska myndighet men de förnekar att han är en del av gudomen. Liberala unitarianer säger att deras tro är en Jesus-religion men att världen och meningen med livet uppenbaras genom förnuft, forskning, vetenskap, filosofi, Bibeln, skriften, profeter och andra religioner. De tror på religiös mångfald och finner värden i alla sorters läror.De lär att regeringar bör hålla sig utanför alla religiösa föreställningar. Därav de för kristenheten så motsägelsefulla uttalandena om det som står i Bibeln.

Woods Fund of Chicago är en stiftelse som lever på gåvor och har som mål att öka möjligheter  för mindre lyckligt lottade i förortskommuner, med möjlighet att forma beslut som gynnar dessa. Stiftelsen arbetar primärt som en finansieringspartner tillsammans med ideella organisationer.

Joycestiftelsen arbetar på att skydda naturmiljön vid de Stora Sjöarna, för att reducera fattigdom och våld i regionen, och med att se till att dess människor har tillgång till bra skolor, bra jobb och en omväxlande blomstrande kultur.

Chicago Annenbergs Utmaning var ett reformprojekt för allmän skola 1995-2001 som arbetade tillsammans Chicagos allmänna skolor och som finansierades med omkring 49.2 miljoner dollar från Annenbergstiftelsen.

Annenbergstiftelsen grundades av den amerikanske juden Walter Annenberg år 1989. Den är till för att öka allmänhetens väl genom bättre kommunikationer. För att uppnå detta mål uppmuntrar man till att utveckla bättre sätt att dela varandras ideer och kunskap.

Timothy Geithner har en mycket intressant bakgrund. Hans farfar var Paul Herman Geithner, emigrant från Tyskland. Hans far Peter F. Geithner är chef för Asien-programmet vid Fordstiftelsen i New York. Under 1980-talet var han uppsyningsman vid Fords microfinansieringsprogram i Indonesien, vilket hade utvecklats av Barrys mor Ann Dunham-Soetoro. Timothy föddes i Brooklyn, New York år 1962, men det mesta av hans barndom tillbringade han utanför landets gränser och fick också gå i skola någon annanstans. Han är mer internationalist än amerikansk medborgare. Det har förekommit envisa rykten om att hans farfar var jude, vilket inte är bevisat. I hans biografi  står det inget om hans religiösa tillhörighet. Innan Barry anställde honom som skatteminister höll han posten som president i Federal Reserve Bank New York, en av de tolv privata banker som styr det amerikanska banksystemet. 


Gå tillbaka till Svenska sidan