Världsregeringens Midnight Cowboys

Av Toby Johansen EAEC den 22 december 2008

”En människa betraktas som antisemit om hon kallar en jude för jude.”
- Hillaire Belloc, citerad i Culture Wars, september 2000. 

Undrar du ibland hur det står till här i världen? Aids och svält i Afrika. Underutveckling och brist på infrastruktur i hela tredje världen. Ständiga krig och massakrer. Brist på utbildning, sjukvård och äldrevård. Etc.

Det är judarnas fel.

”De är misshagliga för Gud och fiender till alla människor” enligt Bibeln, 1 Tess. 2:15. De slösar bort världens pengar på onödiga saker och drar sig inte för att sko sig själva å det grövsta. De leder människorna bort från Gud (1 Tess. 2:16) genom att prångla ut det de kallar ”kultur och underhållning,” som vidriga Hollywoodfilmer och våldsamma dataspel. De sitter på enorma förmögenheter, Bill Gates är bara en av många.

De bedriver slaveri i stor skala genom ocker och utpressning mot fattiga länder i de institutioner de kallar Världsbanken och Internationella Valutafonden. Deras lakejer vet att om de bara håller sig väl med judelobbyn, så kan de bara fortsätta att smörja kråset. De har sedan år 1913 skinnat de amerikanska medborgarna genom Amerikas Centralbank Federal Reserve som i själva verket är en privatbank vilken styrdes i tolv år under Bushadministrationen (och före det) av juden Alan Greenspan.

George W. Bush själv är, liksom de flesta av hans kollaboratörer, en kryptojude som har dolt sin judiska härkomst till den nyligen avslöjades av den välkände skribenten Texe Marrs. Andra kryptojudar är Hillary Rodham Clinton, den ”irländske” John Kerry, förra inrikesministern kamrat Madeleine Albright och generalen Wesley Clark. De har samtliga, nymornade och ilskna, klivit ut ur garderoben men vill inte förklara varför de utnyttjat detta gömställe i så många år.

FEMTEKOLONNARE

Det finns även gott om femtekolonnare i den ”amerikanska” politiken som har försökt

framstå som goda amerikaner, fast de är av judisk härkomst. De bedriver öppet och oförskämt israelisk politik både i media och i det amerikanska parlamentet. Exempel på sådana uppenbara bedragare är Henry A. Kissinger, Richard Perle, Douglas Feith samt den otäcke Paul Wolfowitz (nu ledare för Världsbanken). Denne skrev den så kallade ”Wolfowitzdoktrinen 1992, vilken innebär att USA skulle ”ha rätt att använda mindre, taktiska kärnvapen” mot uppstudsiga länder. Det räcker för övrigt att man säger något mot USA för att ”amerikanerna” i Världsregeringen skall ha rätt att öppna krig mot det land man bor i.

Under G.W. Bush's tid utnämndes även rabbinen Dov Zackheim som ”Comptroller” i Pentagon för att dela ut pengar till alla de vansinniga projekt som dessa ’midnight

cowboys’ alltid har, alltifrån stöd till al Quaida för ca 25 år sedan till dagens krig i Irak och Afghanistan samt Mellanöstern. Dessa sionistkrig kostar USA miljoner dagligen.

KRISTENDOMSHATARE

Utöver vissa rabbiners bottenlösa hat till Kristus finns det också politiker som bär på sådant hat, exempelvis den judiske ”ideologen” Michael Chertoff, chef för FEMA* och Homeland Security. Både Chertoff och f.d.  talesmannen för Vita Huset, Ari Fleischer, har rabbiner som fäder.

Ovan nämnde Marrs säger följande om president Bush som kryptojude:

”Absurt? Löjeväckande kanske? Jag har noga spårat Bushdynastins historia, även Rothschildgrenen och utan tvekan kan jag säga att jo, faktiskt; G.W. Bush är en jude när det gäller ursprung.”

TALMUDSKOLA

G.W. Bush går faktiskt regelbundet i Talmudskola och lär sig om det arv han fått tala tyst om tidigare. Men sägs det inte att Bush är kristen? Hur kan han då samtidigt vara en iakttagande jude? En författare säger: ”Vi står idag inför Leviatan, ett tvåhövdat monster där ”ena huvudet består av judar som inte är judar (Upp. 2:9; 3:9) och det andra av kristna som inte är kristna.”

TVÅ MOTSATTA LÄROR: KRISTENDOM OCH JUDENDOM

Kristendomen och judendomen har diametralt motsatta läror. Kristus varnade särskilt för judarnas ”surdeg”, Talmud och Kabbalan. (Matt. 16:6-12)

  • Judarna hatar Jesus Kristus med ett djävulskt hat och gör så än idag.

  • De tror inte på en himmel efteråt och vill lära andra det samma (Matt. 23:15).
  • Kristna tror på ett evigt liv för att Bibeln lär oss så och för att vi har fått uppleva frälsningen i Jesus Kristus.
  • Vi kan inte säga att G.W. Bush är en kristen, eftersom vi inte kan kombinera dessa två läror.
  • Judar säger att de har ”Gud till fader.” Kristus sade att de har ”djävulen till fader” (Joh. 8: 41-45).

Jag relaterar här nedan några bibelord som visar på judarnas eviga hat till Kristus och hans eviga svar:

”Och de skriftlärde som hade kommit ned från Jerusalem sade att han var besatt av Beelsebul, och att det var med de onda andarnas furste som han drev ut de onda andarna.” (Mark. 3:22)

”Åter talade Pilatus till dem, ty han önskade att kunna giva Jesus lös. Men de ropade emot honom: "Korsfäst, korsfäst honom!"  (Luk. 23:20-21)

”Och allt folket svarade och sade: "Hans blod komme över oss och över våra barn."
(Matt. 27:25)

Jesus sade: ”Och så skall över eder komma allt rättfärdigt blod som är utgjutet på jorden, ända ifrån den rättfärdige Abels blod...” (Matt. 23:35)

---------

*FEMA, Federal Emergency Management Agency, är en myndighet i USA under Departementet för inrikes säkerhet som sätts in vid större katastrofer och/eller krig.


Gå tillbaka till Svenska sidan