TIDENS TECKEN

Av Thorbjorn Johanssen

John Torell säger:

"Kom ihåg att Jesus har sagt oss att medan vi kommer närmare och närmare till tidernas slut kommer det att bli mindre motstånd mot Djävulen och hans rike, men trycket kommer att öka dag för dag på de troende i Kristus." Matt. 10:28-38, 24:8-14.

Svenskt nej till klonat kött i butiker

Om tre veckor tar EU-länderna ställ- ning till om kött från klonade djur ska få säljas till konsumenter. Men den svenske jordbruksministern Eskil Erlandsson (c) säger redan nu nej. -Med den kunskap vi har i dag och den etik som svenska folket har säger vi nej, säger Eskil Erlandsson till Rapport.

EU:s livsmedelsmyndighet Efsa ser inga allvarliga hinder för kött och mjölk från klonade djur på butikshyllorna. USA:s livsmedelsmyndighet FDA gav på onsdagen grönt ljus för försäljning av sådant kött och mjölk i USA.

SVT TEXT Publicerad 16 januari

Lenin kan bli staty i Montpellier

Snart kan Lenin pryda den franska staden Montpelliers gator. Åtminstone om Georges Frêche, president i regionen Languedoc-Roussillon, får som han vill.

Politikern, som redan har förkunnat sin beundran för den kinesiska exdiktatorn Mao, vill nu placera en staty av den sovjetiska ledaren i hjärtat av Montpellier. Statyn finns i dag i Seattle i USA och väger sju ton, rapporterar franska tidningen Le Figaro.

Aftonbladet text-tv

Publicerad: 2008-01-17

Här ser vi hur förstört det franska folket är av Illuminati. Det har de varit sedan den franska revolutionen! De har också alltid omhuldat socialismen.

En ung ryss sade i TV år 2 000: "Det bästa vore att man körde en påle genom bröstet på Lenin, så att han inte kommer tillbaka."

Priset på skog steg 20 procent

Medan börsen åker bergochdalbana och kan göra vilken sparare som helst nervös, har skogen varit en bra investering. Sedan 2002 har priset på skogsmark stigit med 77 procent.

Priset på skogsfastigheter steg med i genomsnitt 20 procent under fjolåret jämfört med året före.

Störst var prisökningen i Norrlands inland med ökningar på 36 procent. Under en femårsperiod har priserna mer än fördubblats, uppger TT.

Aftonbladet text-tv

Publicerad: 2008-01-17

"Börserna kommer att krascha. Frågan är inte längre om, frågan är istället när." (Okänd).

Då blir det mycket dyrt att leva. Möjligt är också att Världsregeringen gör en framstöt i att införa Vilddjurets märke. Tekniskt sett är det möjligt idag, och  om människorna märker att de kan tjäna på att ta det märket på sin hand eller panna kommer man att försöka att genomföra det i hela världen. Har du din sak klar med Gud? Har du tagit emot Jesus? Är du redo?

"Vad är historien? –Bara en myt som alla har accepterat."  Napoleon Bonaparte

 "Den som skriver historien håller också vår framtid i händerna." George Orwell.

Men Gud är den som har full kontroll!


Gå tillbaka till Svenska sidan