Av Thorbjörn Johansen den 6 mars 2014

För ca fyra år sedan tog socialen i Visby bort en 7-årig pojke från hans kristna föräldrar och placerade barnet i ett "fosterhem" på okänd ort, vem vet var. Tänk om socialen skulle slå klorna i något av dina barn och gömma det, utan att tala om var det finns?

Ansvaret faller tungt på Christina Godarve, en typisk svensk hedning, som sägs vara skyldig till detta förfarande. Men det kanske var den fula trollpackan Pomperipossa som tog pojken på kvasten och genast for till Blåkulla med honom för att bli upplärd av självaste djävulen? Man kan verkligen undra. Ingen vet. Vet Godarve?

Det är ibland så att socialtjänsten tar barn från deras föräldrar, från sekter varvid även farmakologiska medel används (se Uppenbarelseboken 9: 21 där det talas om trolldom, det grekiska ordet är farmacia) men föräldrarna till 7-åringen på Gotland var inte med i någon sekt och var fria från ockultism.

Jag ber därför Godarve tala om vad denna sekt går under för namn och vad föräldrarna hade gjort för fel? De är även totalt knarkfria eftersom de var kristna.

Nej, det står helt klart att denna familj ville ge barnet en god kristen utbildning för att bespara det allt från Charles Darwin, som likt Hitler sade att "den starkaste överlever," till Nietzsches teser om övermänniskan som lärs ut i gymnasiet, och på fritiden "idoler" som Marilyn Manson och Madonna, båda okristliga monster.

Och spriten kommer att flöda. Vem vet, han kanske till och med lär sig röka marihuana.

Vad jag vet kan han kanske även så småningom hamna i en av de många waldorfskolor som finns i Sverige, vars grundare var Rudolf Steiner, en demonbesatt ockultist ut i fingerspetsarna. Fullt normalt blir då bordsdans, spådomar, tarotkort, seanser etc.

Ställ detta mot mot en god kristen uppfostran så ser ni skillnaden. Som det står nu måste han leva utan Gud och hopp om en framtid. Om inte socialen släpper greppet.

Socialen i "Vis"-by använder lagrummets mer ljusskygga sidor på barn de beslagtagit, för att få dem stöpta i samma socialhedonistiska form som de själva gillar.

John S. Torell säger i artikeln "Staten äger barnen, inte föräldrarna" följande sanningar:

"Den grekiske filosofen Platon skrev ned hur han ville att en stat skall fungera, och denna mall har både kommunister och nazister följt i sina fruktansvärda diktaturstater. I mina studier under årens lopp har jag funnit att det finns ingen filosofisk skillnad mellan nazister, kommunister och socialister. Alla har samma mall, att avkristna samhället, att upplösa familjerna, att i statliga skolor indoktrinera barnen i deras filosofi och att förstöra all moral. De svenska socialdemokraterna har lyckats över all förväntan och de personer som idag är politiska ledare, läkare, lärare, ingenjörer, präster, pastorer, poliser, domare, tjänstemän inom alla förvaltningar från statliga ämbeten ned till kommunala befattningar, etc. blev hjärntvättade under skolåren. Det är nu en manipulerad generation som är i ledarskap för det svenska samhället."

Vidare:

"Religion eller filosofi är inte skäl nog att hålla sina barn borta från skolan enligt den nya skollagen. Men ett par beslut i Göteborgs stad och förvaltningsrätten rivs nu upp när kammarrätten säger ja till hemundervisning för fyra barn i en ortodoxt judisk familj... Det är konstigt att alla utbildade journalister på de svenska blaskorna inte säger ett knyst om denna sak, och man rasar inte emot denna judiska familj, som vågar stå emot det svenska skolsystemet. Är det möjligen så att dessa djärva journalister vet, att om de hoppar på judar, då får de sparken på stubinen? Är det så att tidningarna ägs av svenska judar? Dessa är mycket obehagliga frågor som man inte får ställa i Sverige."

http://www.eaec-se.org/articles/Torell/staten_ager_barnen.htm

En annan pojke som utsattes för ockultism

Jag läste någon gång på 1980-talet om en tonårspojke som konverterat till judendomen (med föräldrarnas samtycke?). Han gillade Frankensteins monster etc, kort sagt gick han med i Satans Synagoga (Uppenbarelseboken 2: 9; 3: 9). Han bar som konvertit en blå och vit klädsel och det ockulta hexagrammet i en rem runt halsen.

Man kommer att tänka på de ord Jesus sade:

"Den som nu så ödmjukar sig, att han bliver såsom detta barn, han är den störste i himmelriket. Och den som tager emot ett sådant barn I mitt namn, han tager emot mig. Men den som förför en av dessa små som tro på mig, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och att han sänktes ned i havets djup. Ve världen för förförelsers skull! Förförelser måste ju komma men ve den människa genom vilken förförelsen kommer!" (Matteus 18: 4-7)

Låt oss be för pojken från Visby och alla andra barn som befinner sig i samma situation. De är Sveriges framtid. Skörden mognar förr eller senare, och det vi sår får vi skörda.

Någon har sagt:

"Det är skillnad på att vara en syndare och en frälst syndare."

Snälla någon, gör något för denna pojke på Gotland, eller var han nu befinner sig!

Alla kan göra skillnad

Den som tror att han är för liten för att göra någon skillnad har nog aldrig haft en mygga i sovrummet.

Tillbaka till Svenska sidan