Sionistisk ockultism del 2:

The Unicorn Killer

Av Thorbjörn Johansen den 8 augusti 2012

Ira Samuel Einhorn (f. 15/5 1940), i USA känd som "the Unicorn Killer", är en dömd judisk mördare och före detta förespråkare för miljön. Som jag sa i förra artikeln slog Einhorn ihjäl sin exflickvän Holly Maddux och förvarade henne sedan i en garderob i sin lägenhet i ett och ett halvt år innan det upptäcktes av grannar och polis. Han flydde till Europa, och det dröjde 25 år innan han slutligen blev dömd för mordet på henne 2002 och fick livstid.

Det ökända namnet Unicorn kommer från tyskans namn på enhörning.

När det började brännas flydde Ira Einhorn till Europa 1981. Det visade sig att han befann sig i Frankrike. Men efter många turer om utlämningsavtal blev Ira Einhorn utlämnad till USA den 20 juli 2001.

Han ville inte ha advokat utan försvarade sig själv vid den rättegång som följde. Ira Einhorn hävdade att Holly Maddux blev mördad av CIA-agenter som ville sätta dit Einhorn för brottet pga av hans undersökningar om det "kalla kriget" och "psychotronics (m.a.o. psitronics, med vilket man använder hjärnan för att utföra paranormala ting, alltså ockultism).

Barbara Bronfman
Efter juryns två timmarsöverläggning blev han alltså dömd den 17 oktober 2002. Följande dag kom Einhorns dom: livstids fängelse utan benådan.

Advokaten Specter, som hade förtjänat sina guldgaloner på mörkläggningen av fallet JFK var nu i Philadelfia, staden där Ira Einhorn hade mördat Holly Maddux, och frågade en korrupt gammal domare om det gick för sig att få ut mördaren Einhorn med hjälp av en lösensumma, på borgen? (!)

I Time stod det: "Borgensumman sattes oerhört lågt till bara 40.000 dollar." Och lägg märke till detta: DEN BETALADES AV BARBARA BRONFMAN!

Denna kvinna visade sig vara nära släkt med judiske whiskymiljardären Edgar Bronfman Sr, som förstört många äktenskap och ännu fler människoliv med sin avskyvärda sprit.

Fru Bronfman, som tillhör societeten i Montreal, Kanada, är svärdotter till världsregeringens stöttepelare Edgar Bronfman Sr som är ägare av Seagrams Whiskey och samtidigt överhuvud för den Världsjudiska Kongressen. Hans son Edgar Effer Bronfman, är höjdare i nöjesindustrin och äger en skivindustri—underhållningsjätten MCA samt även Universal som sögs upp 1995 sedan Seagram sålt sina intressen i Du Pont för 3.6 miljarder dollar.


Edgar Bronfman Sr.

Sprit och ockultism

Dotterbolagen producerar en mängd nedbrytande och ockult skräp i film- tv- och musikväg. Seagram är rankat som nr 496 i Fortune's lista på de 500 största bolagen i världen. Och deras välstånd beror på deras enorma vinster på spritfabriker vilka årsrapporten kallar "en ganska förutsägbar penningmaskin."

Inkomsterna från spriten åren 1994-95 översteg 5 miljarder dollar, 52 procent av den totala inkomsten, där profiten uppgick till 763 miljarder dollar. Seagrams produkter finns att köpa i 150 länder. 20 % av deras spritprodukter är skattebefriade.

För några år sedan köpte Seagrams ytterligare upp en oerhört stor underhållningsjätte och bröt då USA:s alkoholtillverkares frivilliga ställningstagande att inte annonsera i tv. Effer har också haft hand om "artisten" Marilyn Manson och hans turnéer, även då Manson hade en stor hakkorsflagga över hela scenen vilket bör ha väckt avsky i den judiska kommuniteten. Några titlar på Marilyns texter och album:

"It smells like children", och "Antichrist Superstar."

De är även kabbalister

Affären Einhorn är fortfarande inte över. Ira Einhorn ler i mjugg. Han är en fri man! I Texas sörjer Molly Madduxes nära och kära sin stora förlust. De blir sjuka när de tänker på att Ira Einhorn är fri att göra vad han vill utan att behöva ångra det han gjort.

Under hela denna tid hävdade byråkraterna i president Clintons regering att de inte kunde göra något från Washington D. C. "Våra händer är bundna," resonerade man.

Och så rullar Illuminati vidare med sitt anskrämliga kabbalistiska uppsåt, som ett infekterat öppet sår. Igår blev Holly Maddux offret, i morgon blir andra Holly Madduxar mördade. Och Satans Synagoga, som säger sig vara judar, men inte är det (Uppenbarelseboken 2: 9; 3: 9), betalar gärna.
SLUT

Relaterad artikel: http://www.eaec-se.org/articles/Torell/Judarnas-Kabbala.htm

Tillbaka till Svenska sidan