Den kristna sionisten Siewert Öholm håller ett krigiskt fredstal

av Toby Johansen EAEC den 22 september 2009

Om Barry Obama fick för sig att USA betalar på tok för stora summor till Israel varje år; ca $10 miljarder och nästan gratis den senaste amerikanska vapenteknologin, och drog in detta höga bistånd skulle Världsregeringen och halva världen giva upp ett ramaskri från Archangelsk till Kapstaden. Det sitter, som vi redan sagt, judar i hela världens länder och styr och ställer. Nu är det ingen risk att Barry skulle göra något så fult, förstås, det var ju starka judiska krafter som satte denne utböling vid makten i Amerika, där var och en kan förverkliga sig själv...

 
Benyamin Netanyahu med vänner; fru, Madonna
(51) och hennes manager, Guy Oseary (37).

Nej, Barry förförs likt alla andra amerikanska presidenter av utsikten till att få sköta om en efterbliven stamnation med 7 miljoner invånare (Israel). De protesterar högljutt så fort en palestinier råkar öppna munnen och ber om nån enstaka shekel, vilket han inte får, så hemma hos honom blir det hungriga magar och en tryckt stämning. Skulle de dessutom ha otur i oturen att samma eftermiddag bli utsatta för IDF-styrkornas opus moderandi, att kommendera ut familjen ur huset för nu tänker vi riva det, skulle det vara en riktig Tycho Brahe-dag den dagen. De facto når inte USA-biståndet fram till en stackars palestinier, ty Israel måste bemanna en ny amerikansk atomubåt.

”Dags att bjuda hit NETANYAHO” 

En artikel i Världen Idag (VI) den 21 september 2009, har denna konstiga stavning av krigshöken Netanyahu’s namn och skrevs av den kristne sionisten Siewert Öholm. Han skriver bland annat att i mitten av veckan kommer Benny och Abu att åka till Barry. Nu har USA initiativet i fredsprocessen, EU har inte sådant inflytande, enligt Öholm.

Utrikesminister Carl Bildt och statsminister Fredrik Reinfeldt har tydligt sagt till alla judar i länder i världen att de inte lägger sig i vad pressen har skrivit om det Israels ministrar kallar ”blood libel” (det är ett faktum att rabbiner fortfarande suger blodet från de små judiska pojkarnas penis vid omskärelsen och åstadkommer infektioner på de små barnen, denna urtida sed som judar än idag håller fast vid, så detta kan judarna också kalla ”blodsförtal” om de så önskar, en vedervärdig styggelse är vad det är. Det är inte så många år sedan svenska staten menade att denna hemska sed borde utföras på ett sjukhus om det nu alls skulle bli av i Sverige, men ett ramaskri från den judiska samfälligheten önskade att man skulle få fortsätta suga blod på småttingar), utan har sagt att i Sverige råder något som kallas YTTRANDEFRIHET. Det borde man väl kunna förstå även om man tillhör ett ”demokratiskt” efterblivet klansystem. Noblesse oblige.

”Carl Bildt är inte ens välkommen till Israel,” menar Öholm. Men Benji är tydligen bara sååå välkommen till Sverige! Öholm säger vidare att ”…Sverige skulle …kunna bryta tabun och dödlägen genom att från både svensk och EUs sida bjuda in Benyamin Netanyaho till Sverige.” Öholm talar också om ”atomvapenuppladdningen i Iran” utan att beröra det faktum att Israel redan är beväpnade till tänderna med atomvapen (se M. Vanunu) medan det ännu återstår att bevisa att Iran har kärnvapen.

Gud har tålamod och vill att alla människor ska få en chans att upprätta en trygg relation med Jesus innan de onda människorna förstört vår värld helt. Det är INTE de gudlösa sionisterna i Israel som är Guds folk, nej, det är den kristna församlingen. Om de kristna i Sverige kunde förstå det

Vem har mest WMD-vapen av länderna i världen? Israel är ingen dålig gissning. Och vem är chef och sitter "med fingret på knappen" i Israels, så att säga, "hemligaste av hemliga säkerhetstjänster" MLMB (även kallad MALMAB) om inte den polske juden Yechiel Horev. Vi har tidigare hört från israeliskt håll att man inte kommer att dra sig för att använda massförstörelsevapen om Israel blir angripet. Eller kärnvapen mot Europa. När galningar har tillgång till så farliga vapen, och i sådan mängd, är världen illa ute. Det kan även ur ett kristet perspektiv i förlängningen leda till det som Bibeln kallar Harmageddon, som vi hoppas dröjer, för våra barns och barnbarns och hela jordens befolknings skull. Läs 1 Tess. 2: 15-16:

"Judarna dödade Herren Jesus liksom de dödade profeterna, och oss har de förföljt. De trotsar Gud och är fiender till hela mänskligheten, eftersom de försöker hindra oss från att predika för hedningarna och hjälpa dem att bli räddade.”

VAD HAR DÅ MADONNA MED DETTA  ATT GÖRA?

Madonna är inte själv judisk men en stark anhängare av Kabbalah, vars förödande budskap hon noga anammat. Kabbalah är något som anammas också av frimurare. Den aningen sjaskiga popstjärnan, som uppträdde i Tel Aviv för några veckor sedan, säger att hon känner stark tillhörighet till judendomen och har även tagit sig namnet Ester från Thoran. Något som borde få den riktiga Ester att vända sig i sin grav

Madonna och managern var formellt klädda i svart under besöket hos Benji. Många bildbyråer trodde att den man som Madonna hade med sig till dit, var hennes 29 år yngre modellkärlek, Jesus Luz från Brasilien. Det stämmer inte. Luz och  managern är inte olika till utseendet, men managern är 15 år äldre än Madonnas nya flamma.

Om hela världen har förstått att en romans pågår mellan Madonna (51) och den 29 år yngre Jesus Luz, som också figurerar i Madonnas nyaste musikvideo, har dock inte Madonna själv kommenterat förhållandet offentligt. Bilder på henne kyssandes denne yngling har emellertid frekvent cirkulerat i media sommaren 2009.

När Madonna var hos Benyamin Netanyahu tände hon ljus överallt, sedan läste de ur Kabbalah tillsammans.

Världen Idag förför sina läsare

Jag nämnde den kristna tidningen med det passande namnet världen idag här ovan.

För ca en månad sedan (måndag den 17 augusti 2009) fanns det en rapport om en katolsk nunna, ”Syster Laurentia hittade hem” i VI, i denna beskriver du hur livet i klostret gestaltar sig för nunnan, med bön och goda gärningar.

”Att göra Guds vilja är aldrig tråkigt,” säger hon. Men är det verkligen Guds vilja att stänga inne sig i ett kloster där alla redan utger sig för att vara kristna, utan kontakt med sina medmänniskor? Dessutom skapade väl Gud oss till man och kvinna?

Det du inte talar om i ditt reportage är att nunnan försöker uppnå frälsning för sin själ genom att be dessa böner och dessutom göra ”goda gärningar.” Det kommer inte att lyckas. Se hur det gick med Syster Theresa, som på sin dödsbädd förklarade att hon inte vunnit frälsning trots alla sina goda gärningar!

Genom sådana här reportage får katolikerna möjlighet att sprida sitt förödande falska budskap där nåden inte är nog och det hela blir till en sjukdom på Jesu kropp.

Är ni så blinda på Världen Idag  att ni inte ser hur katolicismen breder ut sig i Sverige?


Gå tillbaka till Svenska sidan