MORDET PÅ ANNA LINDH

En Kommentar av Thorbjörn Johansen
S
eptember 18, 2003

Svenska folket sörjer

Svenska folket sörjer Anna Lindh, 46-årig tvåbarnsmor och utrikesminister. Vi hoppas alla, att hennes man, barn och vänner ska klara sig igenom allt detta svåra och att  "Kristus skall lysa fram" för dem genom mörkret och sorgen. Bara någon som befunnit sig i samma situation kan förstå vad de måste gå igenom. Men en dag ljusnar det. Ministern blev lurad två, kanske tre gånger i sitt liv.

1) Denna blida människa ville göra något för sin nästa och fick rådet att gå in i SSU. Efter vänstervågen på 60-70-talet och Vietnamkriget var detta mycket vanligt. Che Guevara hängde på väggen i hennes rum. Hon trodde att Marx och socialisternas lära var vägen, men visste inte något om att judarna låg bakom det socialistiska bedrägeriet.

2) Hon hade en stark känsla för rättvisa. Därför tog hon ständigt upp palestinafrågan, men utan att förstå att judarna i Sverige och Europa motarbetade hennes politiska ståndpunkt.

3) Man använde troligen positionserbjudanden (som utrikesministerposten och EU-parlamentet) för att neutralisera henne politiskt. Man lurade henne att tro att Sverige hade allt att tjäna på ett medlemskap i det slutgiltiga steget EMU, som skulle lett oss in i ett Europas Förenta Stater. Om mördaren har EU-motiv vet vi inte än. Om det är så, har Anna Lindh blivit förrådd 3 gånger.

 Träffande bibelord

 Om statsminister Göran Persson, som troligen hade tänkt sig en framtid som Europapresident efter smicker från en utländsk EU-delegat –  Lukas 14:11. Vad jag kan se från tidningar, TV och internet har inte en enda judisk person i Sverige utryckt någon sorg över Anna Lindhs död, utan babblar som vanligt bara på om sitt eget, till skillnad från svenskar och övrig regering. Om judarna och deras roll i det hela, Matteus 15:9. Om politiska ledare som "social"demokraterna och "krist"demokraterna (som ville ha ett ja till EMU fast de kristna ville ha ett nej till EU),  Matteus 15:14.

 Låt mig få citera dem:

Göran Persson: "När de stora grabbarna ringer, är det svårt att låta bli att lyssna."

Alf Svensson: "Jag trodde att väljarna skulle följa sina folk- valda ledare, men det är uppenbart att i den här frågan är inte riksdagen representativ. Det blir inte lättare att skaka fram resurser till budgeten." Svt text 15 sept 2003

Alf Svensson, som hävdar att han är personligt kristen, fällde denna illuministiska kommentar för inte så länge sedan: "Tillsättande eller avsättande av ÖB skall inte ske av media, utan efter resonemang bakom den stängda dörren."  Alf Svensson, 5 augusti 2003, Nyheterna TV4. Lukas 14: 34-35

Sverige hade förlorat sin identitet och vi hade blivit européer istället för svenskar och katolska kyrkan hade vunnit fritt tillträde hade effekterna av Martin Luthers reformation snart försvunnit och man kan ju ännu förstöra kristna den vägen. "Pingst och Rom har mycket gemensamt" tycker ju pingstföreståndaren Hedin. Det hade snart blivit som i det övriga Europa: alkoholism, katolicism, brottslighet och knark. Vi tycker att det har gått nog långt som det har.

Polisen har nu tagit fast en svensk figur. Men om det är den verklige gärningsmannen eller en syndabock vet vi ju inte, som vanligt. Den verklige gärningsmannen finns kanske just nu på en utländsk ambassad, eller någon annanstans. Så här säger en röst från England:

"The murder is well within the capacity of those secret Fascists who are building the European Institutions. That bloodstained clothes are found which are certain to be a dead give away to convict the killer through the use of DNA analysis suggests that a suitable fall guy was selected and has been well framed already. The Police are hunting among the down and outs. They are not looking for links back to those who profit form the killing in two ways. Political objective achieved, and less competition for the top jobs. Not postponing the Referendum for a month for emotions to settle is a strong indication that it was a "needs a martyr killing." Who persuaded who not to postpone?" AnonymousFoto: NK:s övervakningskamera


Den Möjlige Mördaren

Enligt Dagens Nyheter grabben är 35 och ursprungligen från Huskvarna. Han har levt som jet-setare i Stockholm de sista åren, med bekanta på höga platser och är enligt utsagor mycket social, är återfallsförbrytare, knark / alkoholmissbrukare samt fotbollsfantast. Det hindrar ju inte att grabben kan ha blivit lurad eller provocerad, om det nu är han.

De judiskt kontrollerade media har naturligtvis inte försatt tillfället att (kanske falskeligen) påstå, att han hyser nazist-sympatier. Men det är kanske bara fråga om missnöje över att EMUnejsidan vann folkomröstningen, ett ja hade definitivt varit dåligt för Sverige, ur alla tänkbara perspektiv, även andliga.

Samordningsminister Jan Nygren är inte precis emot ett Europas Förenta Stater, "som svensk representant vid ganska många möten med tre av EU:s ministerråd de senaste åren" (enligt Jan Nygren själv, Tiden 16/4 2003). Jag anser att han är en "politisk kameleont" och vänder som alla judar kappan efter vinden i politiskt hänseende. Handelsminister Leif Pagrotsky har talat om sitt "judiska Sverige" och det är den jude-lobbyn som styr vårt land idag, inte Göran Persson. Pagrotsky låter enligt uppgift uppfostra sina söner vid en Talmudskola.

Politik och media i Sverige kontrolleras i stort av judar i Sverige numera, tyvärr. Här nedan följer en del av vad media påstod om mordet på utrikesminister Anna Lindh de första dagarna. Det kan ju vara frågan om ett s.k. vanligt vansinnesdåd, om de nu har fått tag i rätt man. Det innebär tyvärr i så fall dock ej, att mannen inte kan ha blivit provocerad. Funderingar om diverse bakgrunder till situationen längre ner.

CITAT FÖLJER:

I och med att helt omaskerade bilder nu publiceras, blir pressen på mannen på bilderna ännu mycket större. Samtidigt pekas mannen i praktiken ut som Anna Lindhs mördare. Antalet nya tips från allmänheten under söndagskvällen blev inte så många som spaningsledningen hade hoppats efter offentliggörandet av de omaskerade bilderna. Inga nya gripanden gjordes under söndagskvällen. Polisens talesman Nylén kommenterar publiceringen:

"Vi vill ta varje chans att få allmänhetens hjälp att identifiera mannen. Vi har naturligtvis vägt in riskerna för att mannen nu pekas ut som gärningsman. Jag kan hålla med om att ett logiskt resonemang kan ge intryck av att vi nu pekar ut honom, men det vi kan och vill säga är att vi publicerar bilderna för att få hjälp av allmänheten. Det finns skäl, till att vi är försiktiga och att vi vill ha ryggen fri när det gäller att säga att detta är gärningsmannen".

En källa med insyn i polisutredningen tror att offentliggörandet av de omaskerade bilderna visar att spaningsledningen är säker på att mannen på bilderna verkligen är gärningsmannen.

"Jag är övertygad om att detta inte är något tecken på desperation, den här mannen kommer man att gripa ganska snart. Det här är hundra gånger lättare än att gripa Palmes mördare", säger Dagens Nyheter sagesman.

Nylén vill inte bekräfta att publiceringen av bilderna betyder att polisen inte vet vem mannen är. Enligt polisen har de vittnen som är aktuella redan fått se de omaskerade bilderna. I annat fall skulle söndagens publicering kunna binda upp vittnen, som därefter blir svåra att använda, på samma sätt som Lisbet Palme före videokonfrontationen med Christer Pettersson fick reda på att det var en missbrukare som polisen misstänkte. Söndagens offentliggörande av omaskerade bilder gör det dock svårt för helt nya vittnen att träda fram senare. Publicerandet måste betyda att polisen är säker på att man redan talat med samtliga vittnen som fanns på mordplatsen.

Efter lördagens publicering av de maskerade bilderna, där mannens ansikte inte klart kan urskiljas, fick polisen in ett stort antal tips från allmänheten, enligt länspolismästarens talesman Stina Wessling omkring tusen.

"Jag vet inte exakt hur många, men vi hoppas nu på ännu fler tips när de omaskerade bilderna publiceras".

Under söndagen publicerades fyra bilder med mannens ansikte maskerat, liksom märket på hans keps. På söndagen gick polisen ut med tre omaskerade bilder, av minst 15-20 som finns totalt. Ett antal stillbilder har valts ut från en videosekvens från plan 2 på NK, ovanför det plan där Anna Lindh attackerades. Polisen fortsätter att kontrollera kända våldsverkare och kriminella. Under natten till söndagen kontrollerade polispatruller vid sex tillfällen olika personer som man hade fått tips om under natten.


Materialet får inte användas för hets mot folkgrupp

Gå tillbaka till Svenska sidan

Alla bibelhänvisningar är från 1917 års översättning av Den Heliga Skrift.
Copyright © 2003 - European American Evangelistic Crusades (EAEC), Inc.
P.O. Box 41001, Sacramento, California 95841 USA

Denna datafil/publikation tillhör i sin helhet European American Evangelistic Crusades (EAEC), Inc. Denna datafil/publikation får ej publiceras utan tillstånd från EAEC i någon form, ej heller användas för försäljning av produkter av något slag; detta omfattar hela denna, med undantag för mindre korta citat.

Reproducering är tillåten men endast i sin helhet för cirkulation som så kallat "allmängods". Tillåtet är eget bruk och att vidarebefordra den i sin helhet till släkt och vänner. Det är även tillåtet att i sin helhet lägga ut denna datafil/publikation på en webbplats, websida eller ftp-sida, om innehållet inte ändras eller redigeras om. All återgivning av denna datafil/publikation MÅSTE innehålla följande upphovsmannarättsliga uppgifter:

Copyright © 2003 - European American Evangelistic Crusades, Inc.
P.O. Box 41001, Sacramento, California 95841 USA