”Man måste säga som det är.” Mark Lewengood.

Homofilerna och Vi

Av Thorbjörn Johansen EAEC den 29 juni 2010

Ett barn som gör något galet fruktar föräldrarnas dom såvida inte förebilderna är de samma för dem. Detta beror på samvetet. På Noas tid dömde Gud hela världen, utom de rättfärdiga, till undergång genom syndafloden. Vår egen tid kommer att avslutas med att, likt Sodom och Gomorra, de orättfärdiga går under av eld och svavel, medan de som låter sig frälsas av Jesus kommer till Himlen om de tar emot Guds nåd. [1]

Så här tänkte sig poeten och vissängaren Cornelis livet i Sodom och Gomorra: "I Sodom och Gomorra var disciplinen svag och den som kritiserade blev hängd samma dag Poliserna var busar, borgmästarn en kanalj, och den som drack mest öl och brännvin fick guldmedalj Moralen var det uselt med, för tiden hade gått ur led. Det syndades båd’ natt och dag i ur som i skur, i Sodom och Gomorra fanns det ingen censur.”  Cornelis Wreeswijk: Ballad om censuren från Ballader Och Grimascher

Under nittonhundrasextiotalet knystades det om att den engelske folksångaren Donovan var homosexuell, därför att han hade en ring i ”fel” öra. På 1970-talet blev Elton John adlad; trots att han fortfarande var homosexuell. Det skapade ett momentum, att vad sorts patrask som helst som har en råbarkad publiks öra kunde gillas av överheten. Både merseybögar och andra sorters rumpnissar blev nu plötsligt adlade och vann olika pris. Bara de drog in pengar till gamla England. I många länder hyllades de av journalistkårerna och av okristliga hedningar som inte kan skilja på fram eller bak.

Runt 1980 kom något som kallas synthrock med engelska band som sjöng smäktande men realistiskt om sin homosexualitet. Minns du Depeche Mode och Frankie Goes To Hollywood  med sånger som Just Can’t Get Enough och Rage Hard. Nästan alla dessa band hade gått på katolska internatskolor enkönigt avsedda för pojkar, vilket var förödande för deras moral. Jag behöver väl inte gå in närmare på att att pojkar fick spela flickornas roll när det skulle till bland pubertetskillarna.

Bögraggarna attackerar

Bland svenska band blev det snart ett äretecken att vara kopior av sina engelska förebilder, och den ene efter den andre ”klev ut ur garderoben” (utan att duscha först). Men det var nu inne med homofili och snart drevs fansen in i bögarnas karusell där de kastades från bög till bög tills de blev utbrända. Det var ”norm” med en åldersskillnad på 15-20 år, spriten flödade, och otaliga pojksjälar blev förstörda för gott.

 Denna ogudliga bögraggning var först vanligast i ”modestaden” Stockholm, men då man nu  kunde ”komma ut” spred sig bögraggandet över hela Skandinavien. Det stod inte på förrän vi hade begåvats med en inflytelserik gaylobby i landet med sina starkaste fästen i RFSL (och även RFSU) plus organisationer, föreningar, journalister etc., som vill vara med i huggsexan.

Denna böglobby med dess medhjälpare hade ganska snabbt infiltrerat eller neutraliserat den politiska maktapparaten med hjälp av  bögankare i i riksdagen som Andreas Carlgren [2] (C) och Tasso Staffilides (S). Politikerna lät sig villigt förföras av ert fagra tal om jämlikhet, samt till och med ”broderskap” (Se Pol. Tidskrift nr 12 2008 s. 17ff). Det var väl bra?! Även många kyrkor i landet är infekterade av synd-om-bög-tänkandet och man vet sig ingen levandes råd för att stå till lags.

Ni bögar har fått folk att bli livrädda för att trampa i klaveret och säga något ofördelaktigt om de ”homosexuella” och till och med pingstprofilen Stanley Sjöberg har jamsat med. Ni vill att de straighta skall bjuda in er till sina sammanhang och hem. De straighta har läpparnas bekännelse, men när det kommer till kritan så får ni nog kalla handen. Då springer ni väl er väg som rädda harar och man ser inte röken av er förrän ni häver upp ett samfällt klagande från garderoberna igen. Men det är definitivt inte värt ett raserat samhälle bara för att ni skall få ”lammkött!”

En gay med eget barn

Skandaltidningen Hänt I Veckan (HIV) hade för ett tag sedan ett av sina vanliga reportage om kända homosexuella och denna gång var det särskilt hjärtnypande. Det handlade om en homosexuell som fått ett eget barn. Jag citerar:  

”När skådespelaren och artisten Rickard Wolff blev sambo med sin kärlek André, så gick det som en chockvåg genom Sverige. [3] Wolffs många beundrare hade inte svårt att acceptera att de båda var av samma kön, men skillnaden i ålder stack i ögonen.

Andre är 29 år yngre än den 51-årige Rickard. Dessutom ser han yngre ut än sina 22 år, tack vare sin yviga Beatles-frisyr. Idag lever Rickard ett stadgat familjeliv. Det pratas om giftermål vid middagsbordet.

’Vi pratar alltid om att gifta oss,’ avslöjade Rickard i Förkväll. Hemlivet kretsar mycket kring dottern Ella, som Rickard fått med Jonas Gardells syster Stina.

’Jag trodde jag visste mycket om barn innan jag blev pappa. I själva verket visste jag nästan ingenting. Nu har jag fått lära mig.’   

Rickard är tacksam över sitt nya liv.Tidigare förde han en rotlös tillvaro med ständiga turnéer och krogbesök.

’Skådespelare flörtar ofta med det destruktiva (särskilt bögar), erkände Rickard. ’Nu lever jag ett gott liv.’” (HIV 2010)

Även som sångare flörtar Rickard med det destruktiva. Vi minns alla hans sång Det sitter en pojke på månen för en del år sedan. Vilken måne hade han moonat med undrade jag då.

Rickard Wolff har inte Andre som kärlek här i livet, är min teori. Den 29 år yngre Andre är ett sexualobjekt för Wolff. Han borde kanske därför uppleva sin pojke som ett barnarov mer än som sin kärlek. Men är man gay så kanske man struntar i alla moraliska regler.

NOTER
[1]
Läs 2 Petri brev 3:1-18.

 [2] Miljöminister Andy Carlgren kom till det kungliga bröllopet nyligen med sin äkta hälft (kommentatorn gjorde en lång konstpaus och under tiden fick vi se hans äkta hälft som visade sig vara en karl med oklanderlig kostym och slips!).

 [3]”Snålvattnet rann på Ed när han såg detta nya lammkött. Han tog en djupdykning i den skumma cafévärld där män stöter på män, och håvade trots visst motstånd in sitt byte.”
(A Kegan: The Boy In The Middle; Run For The Bucket Books, London 1981).

Grunden till all bra moral är Guds ord och det kan man inte bara strunta i utan konsekvenser.

Bibeln:

”och deras ände är fördärv; de hava buken till sin Gud och söka sin ära i det som är deras skam, och deras sinne är vänt till det som hör jorden till.” (Fil. 3:19)

”Och såsom Jannes och Jambres stodo emot Moses, så stå dessa män emot sanningen; de äro människor som äro fördärvade i sitt sinne och icke hålla provet i fråga om tron. Men de skola icke tillstädjas att gå längre, ty deras galenskap skall bliva uppenbar för alla, såsom det skedde med de männens. (2 Tim. 3:8-9)

Det är förskräckligt att falla i den levande Gudens händer. (Hebr. 10:31) 

Sedan skall »den Laglöse» träda fram, och honom skall då Herren Jesus döda med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse -- honom som efter Satans tillskyndelse kommer med lögnens alla kraftgärningar och tecken och under och med orättfärdighetens alla bedrägliga konster, för att bedraga dem som gå förlorade, till straff därför att de icke gåvo kärleken till sanningen rum, så att de kunde bliva frälsta.

Därför sänder ock Gud över dem villfarelsens makt, så att de sätta tro till lögnen, för att de skola bliva dömda, alla dessa som icke hava satt tro till sanningen, utan funnit behag i orättfärdigheten. (2 Tess 2:8-12)”

LÄS VIDARE!
”Om en man ligger hos en annan man såsom man ligger hos en kvinna, så göra de båda en styggelse; de skola straffas med döden, blodskuld låder vid dem.” 3 Mos. 20:13.

”När någon, man eller kvinna, befattar sig med andebesvärjelse eller spådom, skall denne straffas med döden; man skall stena honom, blodskuld låder vid honom.” 3 Mos. 20:27.

Här ser vi att även andra synder än homosexualitet ger samma straff, ENLIGT LAGEN!

Men det finns nåd för dig att få.

  • Sluta acceptera din homosexualitet! Kämpa mot den, tillsammans med Bibeln och Jesus.

  • Lämna den till Gud som du gör med all annan synd och räkna dig själv som straight härefter, så är du rättfärdig genom Jesus och ingen kan anklaga dig längre.

  • Även om du misslyckas många gånger kan du resa dig igen med hjälp av Gud.

ENLIGT NÅDEN:

20.  ty av laggärningar bliver intet kött rättfärdigt inför honom. Vad som kommer genom lagen är kännedom om synden.

 21.  Men nu har, utan lag, en rättfärdighet från Gud blivit uppenbarad, en som lagen och profeterna vittna om,

22.  en rättfärdighet från Gud genom tro på Jesus Kristus, för alla dem som tro.  Ty här är ingen åtskillnad.

23.  Alla hava ju syndat och äro i saknad av härligheten från Gud;

24.  och de bliva rättfärdiggjorda utan förskyllan, av hans nåd, genom förlossningen i Kristus Jesus, Rom. 3:20-24.

Epilog: Nätverk bildas för homosexuella kristdemokrater

Enskilda personer inom kristdemokraterna har tagit initiativ till bildandet av ett nätverk för homo- och bisexuella kristdemokrater. Nätverket, som har döpts till Gomorra. 

Sedan tidigare finns föreningar för homosexuella moderater, folkpartister och socialdemokrater. Däremot finns inga homopolitiska föreningar för sympatisörer till vänsterpartiet, centerpartiet eller miljöpartiet.


Gå tillbaka till Svenska sidan