Ärkebiskop Wilfrid Napier kallar pedofili för sjukdom.

Av Thorbjörn Johansen 17 mars 2013.

VATIKANSTADEN. Ratzinger har utnämnt kardinal Peter Turkson från Ghana till ledare för Vatikanens rätts och fredsämbete, en hög post som cementerar hans rykte som en möjlig framtida kandidat till att bli påve. Turkson, som är svart (religionen sitter inte i hudfärgen), kandiderade även den 13 mars 1013 till utnämningen av ny påve, men förlorade dock mot den argentinske Jorge Mario Bergoglio, Fransciskus den I, den förste jesuiten på påvestolen.

Dessa ämbetsmän ansvarar för hävdandet av katolska kyrkans sociala lära om rättvisefrågor, som krig, dödstraff och aidsbekämpande. Turkson sade till pressen för tre veckor sedan att en svart påve är mycket tänkbar, särskilt efter att Barack Obama blivit vald och omvald till amerikansk president . (ASSOCIATED PRESS)

Katolska kyrkan har i åratal år skakats av en rad pedofilskandaler homosexuella övergrepp av präster mot barn och ungdom, vilket de gärna sticker under stol med, tyvärr. I samband med påvevalet skriver tidningen Expressen 16 mars 2013 om denna ohyggliga företeelse:

Valde påven – kallar pedofili för sjukdom.

"En av de 115 kardinaler som i onsdags valde den nye påven Franciskus kallar nu pedofili för en sjukdom.

Pedofili är inte kriminellt, säger den sydafrikanske ärkebiskopen Wilfrid Fox Napier till BBC. Uttalandet möttes snabbt av stark kritik. I en intervju med BBC Radio 5 Live kallar Durbans ärkebiskop Wilfrid Fox Napier pedofili för ett psykologiskt tillstånd och en sjukdom – och inte någonting kriminellt.

– Pedofili är inte kriminellt, det är en sjukdom. Vad gör man med sjukdomar? Man försöker komma till rätta med dem, säger han till BBC. Wilfrid Fox Napier är en av de 115 kardinaler som deltog i konklaven i Vatikanen när Franciskus valdes till ny påve tidigare i veckan.

"Han har själv blivit straffad"

Kardinalen säger också att han känner till åtminstone två präster som blivit pedofiler efter att själva ha utnyttjats som barn.

– Kom inte och säg att de här människorna är kriminellt ansvariga på samma sätt som någon som faktiskt väljer att göra någonting sådant. Jag tycker inte man kan vara av uppfattningen att en sådan person förtjänar att straffas. Han har själv blivit straffad, säger han.

Napiers uttalande fick snabbt kritik från flera håll. Barbara Dorries utnyttjades sexuellt av en präst som barn och jobbar nu för Survivors Network of those Abused by Priests. Hon tycker att kriminella ska ställas till svars för de brott som de har begått.

– Om det ses som en sjukdom är det bra. Men det är också ett brott som ska bestraffas, säger hon till BBC.

Enligt henne försöker kardinalerna få dessa saker att förbli en hemlighet.

– Biskoparna och kardinalerna har gjort stora ansträngningar för att tysta ner brotten så att de här odjuren kan gå vidare utan att bli gripna, säger hon.

"Skrämmande"

Marie Collins, som också blivit utnyttjad, skräms av kardinalens uttalande.

– Jag tycker att det är skrämmande att vi har en man på den här nivån i kyrkan som fortfarande har de här åsikterna, säger Marie Collins till BBC. " Så långt tidningen Expressen.

Var kommer all pedofili ifrån?

Som jag sagt i en tidigare artikel (Humanismens ande), kommer ett ja till pedofili från den judiska Talmud, den skrift som judar ser som sin heligaste skrift. Här kommer citatet igen:

''Om en vuxen judisk man har sexuellt umgänge med en liten flicka, är det inget att bry sig om, ty om flickan är mindre än tre år gammal, är det som om man sticker ett fingret i ögat – ögonen tåras, om och om igen. På samma sätt kommer jungfrudomen tillbaka hos en liten flicka under tre (3) år." (Talmud, Kethuboth 11b).

Jesuitorden.

"Det är värt att notera att jesuitorden verkar i alla områden där den romersk-katolska kyrkan är verksamma, och har utarbetat ett välutvecklat utbildningssystem. De flesta som utbildat sig på jesuiternas läroanstalter känner inte till ordens mörka hemligheter, eftersom den i dag tvingas operera i en mera blygsam skala. Men att jesuitorden inte har förändrats, kan ses på de grymheter de deltog i under andra världskriget, i det område som då kallades Jugoslavien. När tiden är mogen för Antikrists framträdande, kan vi vänta oss att få se jesuiterna med sin ledare, "den Svarte påven," ta kontroll över folken och sätta upp koncentrationsläger igen." (John S. Torell)

Hitler och Himmler beundrade Jesuitorden till den grad att de byggde upp koncentrationslägren och SS efter förebilder från Jesuitorden.

Ett under70-talet svårt plågat Argentina är väl medvetna om brott mot mänskliga rättigheter och fick lida för den judiske Henry A Kissingers försök att hålla kvar militärjuntan vid makten, och nu får de en ny påve.

En gång kommer det en påve som är svart inuti. Är det Franciskus? Han är den förste påven som kommer från Jesuitorden.

SLUT

Relaterade artiklar:

http://www.eaec-se.org/articles/Torell/juli_1999_nyhetsbrev.htm

http://www.eaec-se.org/articles/Johansen/henry-kissinger-vem-ar-han.htm

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/NSAEBB/NSAEBB133/index.htm


Copyright © 2013 – European American Evangelistic Crusades (EAEC), Inc.
P.O. Box 166, Sheridan, California 95681 USA

Tillbaka till Svenska sidan

We are willing to die in the name of Jesus. Are you certain that YOU are willing to die in the name of Satan?