Carl Rehbinder

Sammanställning av Toby Johansen EAEC, den 1 juli 2009

Från Nationell Idag 13-14, originalartikeln av Nils-Eric Hennix

"Rehbinder är en judisk asatro representant som hänvisar till visdomsord från rabbiner och vill införa judiska seder i vår fornnordiska kultur. Han är också  en pornografipublicist som hatar alla ”kristna idioter." Jag fick för något år sedan mejl från denna person, som tyckte att jag skulle konvertera från kristendomen till den fornnordiska asatron. Han förnekade även bestämt att det fanns nazister i höga befattningar med judisk härkomst under andra världskriget, vilket schweizaren Dietrich Bronder bevisar i sin bok: "Bevor Hitler Kam."

  -- Toby Johansen

”Till min förvåning ser jag att denne Rehbinder också är en av de drivande krafterna i asatrosamfundet. Han har tydligen varit ordförande där tidigare och är nu kontaktperson. Jag blir ännu mer förvånad när han i denna egenskap vill förena judiska seder med germanska seder, läs här: rehbinder.se/ar44/bildsidor/0604/060416.html

Det är inte bara jag som drabbats av Rehbinders fientlighet och mörka tankar. Han hatar kristendomen mer än han hatar Hitler. Löpmetrar av hans hatfyllda texter om ”kristna idioter” finns på internet. ”Kristendomen är den värsta farsot som någonsin drabbat mänskligheten, och ingen ideologi i världshistorien har åstadkommit så mycket död, förintelse, lidande, kulturförstörelse, skam, skuld och elände”, skriver Rehbinder. ”Det var den kristna kyrkan som uppfann det systematiska dödandet och förtryckandet av judar, så även där var man god förebild för honom, han den där med mustaschen. Så kom inte och vifta med Hitler – jag svarar då med något värre; Vatikanen”, skriver Calle Rehbinder.

Han tror inte heller på att Jesus existerat. ”Nog är han påhittad allt”, hävdar Rehbinder. ”Det finns inga historiska bevis för hans existens. I en tid då ALLT registrerades av nitiska romerska tjänstemän, finns inte en enda anteckning som ens kan presentera det svagaste indicium för en Jesus Kristus.”
http://tantrikblog.wordpress.com/2008/03/10/carola-â??-en-hedning/

I en tid då nitiska tyska tjänstemän registrerade ALLT, finns det inte en enda anteckning eller bild som ens kan presentera det svagaste indicium för Förintelsens gaskamrar. Och då tror väl inte Rehbinder på Förintelsen heller?

Rehbinder har en humorsajt också. Det är judisk humor som han varnar oss ”gojer” (ickejudar) från att använda oss av: www.judiskhumor.com

Märkligt att det finns en asaförening med judisk ”vikingahövding” som förrättar blot och leder urgamla germanska ceremonier och samtidigt hänvisar till visdomsord från rabbiner.

Besatt av sex

Rehbinder verkar vara besatt av sex. Han har högvis med sexsidor på internet. Hela sidor med rader av kvinnliga könsorgan, mängder onaniscener och samlag som han själv fotograferat. Han exponerar även flitigt sin fru naken i olika positioner och miljöer. Inte ens en homosexbild med en svart och en vit man inslingrande nakna om varandra saknas. Dessutom håller Rehbinder även sexkurser och kan ge sexråd till mindre avancerade personer.

Carl Rehbinder brukar spela på nordisk schamansk trumma och jojka på lapska vid mångkulturella/antirasistiska festivaler där man framför arabisk- , afrikansk- och judisk (klezmer)-musik”.

Det skulle inte förvåna mig om han satt sig före att omvända svenska nationalister och särskilt kristna till att vara ett stöd för den internationella judendomen. I så fall är han att betrakta som vilken kabbalistisk kryptojude som helst.


Gå tillbaka till Svenska sidan