Ägaren till Disney och MCA är Effer Bronfman

Av Torbjörn Johansen

 

Gissa vem som äger Disney? Och vem äger MCA Dream Works, som har ensamrätt att säja filmer på hemvideo, t ex vidriga vålds- och skräckfilmer och filmer som är direkta hädelser, som den så kallade Jesu sista frestelse, inom och utom USA + försäljningsrättigheterna till alla bredvidprylar som säljs vid premiärerna av t ex Jurassic Park, som bara är ett ogudaktigt sätt att köra i ungarna att det man kallar evolutionsläran är riktig.

Så har människan återigen gjort sig till gud, och hävdar på fullt allvar att Guds egen beskrivning av hur han skapade universum INTE ÄR SANNING. Darwins gamla utvecklingslåra från 1800-talet duger, trots att dinosaurerna enligt vetenskapen ändrat utseende bara sedan Jurassick Park kom ut och jorden blivit en miljard år yngre sedan dess. Vem ligger då bakom luren-drejeriet??

Jag ska inte hålla er ovetande längre. Den bottenlöst rike ägaren till de multijättar som vräker ut sådan smörja heter Effer Bronfman, son till Edgar Bronfman, chefen för den judiska världskongressen WJC.

Edgar "Effer" Bronfman Jr.

Vem äger skivbolaget MCA ? Jo, Effer Bronfman. Bland annat ger bolaget med dennes goda minne ut ”Marilyn Mansons album med titlarna SMELLS LIKE CHILDREN (ung. Jag vädrar BARN), uppföljaren ANTICHRIST SUPERSTAR, etc. Texterna hyllar mord, självmord och förtvivlan. Han uppfann namnet genom att korsa Marilyn Monroes namn med massmördaren Mansons, och själv säger han att han är en bisexuell transvestit som regelbundet utövar homosex på scenen, OCH hävdar samtidigt att han är ’Herde’ inom Church of Satan i San Francisco.

Hans vidriga texter kan inte relateras här på en kristen sajt, men i en sång ”Angel With the Scabbed Wings,” uppmuntrar han pojkar att våldta tjejer. I en intervju sa Manson, ’jag tror varje gång folk lyssnar på de’ här nya albumet, kanske Gud förstörs i deras huvuden och dom blir sig själva…För mig är idén om Antikrist en outtalad kunskap som alla har; det är bara att förneka Gud och acceptera sig själv som en mäktig existens som kan fatta egna beslut.’

Under Mansons framträdanden breder en jättelik röd, vit och svart fana som liknar en Naziflagga ut sig bakom bandet. Den är märkt med bandets logo, en nedåtvänd blixt som liknar nazisternas SS-symbol. ’Capitalism has made it this way’, sjunger Manson, ’old fashioned fascism will take it away.’ (Ungefär: Kapitalism har skapat vår sort, gammaldags fascism ska få ta den bort.)

Det är detta otäcka kryp till människa som kallar sig ”Marilyn Manson” som Effer Bronfman producerar CD och musikvideor för. Alltmedan hans far, Edgar Bronfman, agerar stor ’statsman’ som president för den judiska världskongressen, WJC, som är representerad i FN via Anti-Defamation League, fast den inte är någon nation.

Det Effer Bronfmanstyrda MCA DREAMWORKS ger oss också helt UNDERBARA barnfilmer. Jag läser i Prinsen av Egypten, en barnbok i kölvattnet av filmen med samma namn, även den är utgiven av Dreamworks. Min yngsta dotter fick den nyss på sin söndagsskoleavslutning.

Jag läser:
"Ramses skrattade och kallade fram sina egna trollkarlar, två överstepräster.
’ Visa honom att våra gudar också kan leka den här leken.’ Trollkarlarna kastade även de sina trollstavar. Stavarna förvandlades också till ormar som slingrade iväg över det blanka golvet.
Men i skuggorna, utan att någon såg det, slukade Moses stora orm de mindre ormarna.”
Förutom de övriga fel som en bibelläsare upptäcker, som att det var Aron som kastade staven och inte Moses, är det bestickande hur ockult allt verkar i ’sagan’ om det oskyldiga, men här tyvärr förvanskade bibeldramat. Boken kan samtidigt ses ett förtäckt budskap om ett framtida världsledande jordiskt Israel med deras messias, Den Heliga Ormen i spetsen.

När Bronfman Jr. köpte Disney ändrades namnet till Disney ’Entertainment’. Förutom att göra barnfilm sponsrar de numera även gayfolkets Pridefestivaler i USA.

Gay-inslagen i de barnfilmer de gör åt Disney har blivit markanta, så nu är även våra barn i farozonen. Ca 40 procent av företagets anställda är homosexuella. Jag märkte själv en viss förändring i Disneys barnfilmer för några år sedan och kunde inte begripa varför. Filmernas figurer hade plötsligt blivit mer sataniska, det fanns konstiga sexuella anspelningar och konstiga ämnen dök upp. Ryska revolutionen (Anastasia), Anden i flaskan (Alladin), grekisk mytologi (Herkules), lyssna till Newage-budskapet enligt Elton John i ”En helt ny värld” (Lejonkungen) eller lägg bara märke till hur otäcka uttryck figurerna har i de senast tecknade Disney-filmerna.

Varje rikes fall i denna världen har föregåtts av bland annat pervers sex, speciellt homosexualitet, från Sodom och Gomorra till Romarriket ochTyskland, som i mellankrigstiden före och under Hitlers maktövertagande frossade i snusk, perversiteter och homosexualitet! En stor del av den pornografi som säljs i Europa kom tidigare från USA , men Europa har nu övertagit den rollen. Satans verksamhet flyttade tillfälligt över Atlanten efter andra världskriget, och samlade krafter för en förnyad attack på Europa. Nu är samma smörja tillbaka, kalla det gärna satanism om du vill.

Unga flickor från öststaterna och Balkan säljs till EU som sexslavar idag. De fotograferas och filmas i de mest groteska situationer, med människor, djur och små barn. Sedan hamnar de på tyska bordeller eller på gatan, sjuka och utan ekonomiska möjligheter. När Anita Gradin tog upp denna fråga i Brüssel 1999, blev hon snabbt nedtystad. I Tyskland gjordes all prostitution laglig 2001.

De flesta artister ser idag ut antingen som bögar från tyska 30-talet eller horor från Amsterdam. De flesta ’artister’, film- och rockstjärnor, politiker och kändisar i övrigt har numera ett enormt behov av att TALA UT. Det rör sig om föga intressanta teveintervjuer, där kändisen oftast på intervjuarens frågor börjar svaret med ordet: ”Jag ---”. Många av dem har tyvärr med åren blivit alltmer benägna att avfärda sprit och knarkproblem, spelmissbruk och missbruk av skattemedel med ett leende och uttalandet: "Det var dumt" etc.

Den självupptagenhet och det hyckleri som de ger prov på, har ledsamt nog smittat av sig på de flesta ungdomar, och dessa har på så sätt närmast blivit en sorts narcissister, som ser på världen från ett individualistiskt perspektiv. ”Sex, droger och rock’n roll” är parollen och man trallar glatt med i låtar som ”I want an highway to hell”.

Ungdomsrevolt? Javisst, men sällan har den varit så beräknande kommersiell, vulgärt utmanande och fientlig mot Gud som i dessa dagar. Människan börjar göra sig själv till gud och som kristen börjar man undra hur den ultimate ”ANTIKRIST” kommer att bete sig.

Många svenska kristna undrar nog varför kyrkan är så kraftlös och kravlös och menlös idag. Men är det undra på när den ofta har en felaktig teologi som inte kan definiera var de antikristliga krafterna kommer ifrån och tar sig till vara? I 1 Petri brev

De unga suger i sig den internationella judendomens kommersiella avarter i form av dataspel och långfilmer medan föräldrarna tittar på skräp från Hollywood med en låda vin tillgänglig till ögonen trillar igen på lördagskvällen och går med bakfylla genom söndagen.

Du som är kristen, har du någon olja kvar i din lampa, eller sover du? Tar du din tro på allvar?

Nedanstående bibelord anger tydligt viilka som är Guds folk och egendomsfolk. Ändå envisas många att stödja kristendomens fiender till varje pris. Var viss om att Gud inte har anseende till personen, utan välkomnar alla som vill tro på Jesus som sitt folk. Ty så lyder Herrens ord: Här är icke jude eller grek, här är icke träl eller fri, här är icke man och kvinna: alla ären I ett i Kristus Jesus. (Gal. 3:28)

"I åter är »ett utvalt släkte, ett konungsligt prästerskap, ett heligt folk, ett egendomsfolk», för att I skolen förkunna hans härliga gärningar, hans som har kallat eder från mörkret till sitt underbara ljus. I som förut »icke voren ett folk», men nu ären »ett Guds folk», I som »icke haden fått någon barmhärtighet», men nu »haven fått barmhärtighet". (1 Petri brev 2: 9-10)

 

©Torbjörn Johansen  SAM/EAEC 2005


Gå tillbaka till Svenska sidan