Om Ryssland, Israel och Rachel Corrie

 Sammanställning av Toby Johansen EAEC den 30 oktober 2009

Det har framkommit att den nuvarande israeliske premiärministern Benyamin Netanyahu, också känd som BibiFRAUD, avlägsnades fysiskt av förre ryske presidenten Vladimir Putin från hans kontor under ett nyligen inträffat besök i Moskva.

Putin vägrade att gå med på ett luftangrepp av Israel mot Iran och Putin vägrade också att ta emot en muta i guld och Euro som erbjöds honom av Netanyahu i gengäld för Ryska Federationens samtycke till ett israeliskt luftangrepp över Iran. Den guld- och eurovaluta som erbjöds Putin av Netanyahu är i verkligheten intäkter från ingen mindre än Bernard Madoff’sPonzi Scheme’, som var kontrollerad av Netanyahu och den tidigare chefen för Federal Reserve Bank i New York Stephen Friedman. Neocon zionist (nykonservativ sionist) Mortimer Zuckerman vid US News och World Report, såväl som Larry King på CNN och Joe Klein på TIME magazine, fick tillbaka alla de pengar de hade investerat i Madoff Ponzi Scheme under deras besök i Israel.

PUTIN GER SVAR PÅ TAL

Under sitt besök i Ryssland hotade Netanyahu att ”krossa hela världen” och talade om för Putin att han skulle ta sig i akt och att det inte skulle vara så svårt att skapa ett svampmoln över Moskva.  Då svarade Putin att han skulle kunna omvandla Israel till ett askfat inom 24 timmar, och sedan körde han själv ut Netanyahu från sitt kontor!

Netanyahu hade nyss rest till Ryssland på ett hemligt flyg från Tel Aviv till en bas i den gamla Sovjetprovinsen Georgien för att sedan flyga vidare till den ryska huvudstaden. Georgien användes av Bush-administrationen, tillsammans med israeliska Mossad, för att begå flera Black ops, inklusive en direktlänk till 9/11-attackerna i Amerika.

Förre presidenten Putin håller på en ”smoking gun”, dvs. han har bevis som säger att Osama bin Laden – också känd som Tim Osman – är död och har varit det sedan slutet på 2001!  Han har även dokument som visar att Netanyahu, förre vicepresidenten Dick Cheney, f d president George W Bush och förre försvarsministern Donald Rumsfelds Pentagon-medhjälpare Stephen Cambone stod i direkt kontakt med Osama bin Laden den 11 september och faktiskt diskuterade med CIA-anställde Osama den roll han skulle spela som syndabocken för 9/11 samt den miljard i guld som hade stulits från The FED i New York under 9/11-attacken och som översänts till Kanada och vidare till Filippinerna som en muta/betalning som sen skulle överlämnas till aktivisterna inom CIA-Mossad och Al Qaida i gengäld för att de gick med på det manuskript som utarbetats för 9/11. 

Tidigare First Lady i Vita Huset Hillary Rodham Clintons ”personliga och tuffa” affärspartner Eva Telege var närvarande på Filippinerna vid tiden för överlämnandet av en guldmiljard som anlände i oktober/november 2001 till det kända hotellet Hotel Manila. Hon arbetade som förbindelselänk och ”bag lady” på uppdrag av Bush och Clintons familjer.  Den tidigare säkerhetsrådgivaren inom Clintonadministrationen Sandy Berger konspirerade med G W  Bushs Nationella säkerhetsrådgivare Condoleeza Rice för kuppen mot US National Archives och stal de relevanta bevis angående 9/11 som FBI sparat som ”Able Danger”-bevis – dvs bevis som kan vara farliga!

ISRAEL UTFÖR ETT MORD PÅ EN AMERIKANSK MEDBORGARE

Den 16 mars 2003 blir den 23-åriga amerikanskan Rachel Corrie mördad. Hon hade rest till Gaza-remsan för att försvara palestinier mot israeliska krigsförbrytelser i området och hon försökte förhindra demoleringen av ett hus tillhörande en palestinsk apotekare, hans fru, och tre små barn. Medan hon står framför huset för att protestera mot att en Caterpillar D9 från de israeliska försvarsstyrkorna (IDF) gör sitt förstörelseverk, körs hon medvetet över av föraren. Sedan backar han för säkerhets skull över henne, så hon säkert skall vara död. Rachel dör  efter att hon sagt till bestörta palestinier som kom för att hjälpa henne, “Jag tror att ryggen är bruten”.

Förenta Staterna gör inget för att kritisera Israel för handlingen, och accepterar Israels ursäkt om att detta var en “olycka,” fast det finns flera ögonvittnen som samstämmigt förklarar att handlingen var avsiktlig, och det finns foton där Rachel hade orange jacka på sig och en megafon i handen.

Tystnaden var alltså massiv från amerikanskt håll. Men New Yorks judiska samfund hade emellertid mycket att säga om saken. När en pjäs med titeln “My Name Is Rachel Corrie” skulle ha premiär i New York år 2006, efter två succéföreställningar i London, blev den abrupt indragen efter påtryckningar från det judiska samfundet.

Rachel, 23, dör under schaktmaskinen

Så här skrev Aftonbladet om händelsen:

"Dramat i Gaza: De körde över henne

"Jag saknar dig", skrev Rachel Corrie i ett sms till sin svenske pojkvän Stefan Villkatt.

Några timmar senare krossades hon till döds under en bulldozer när hon agerade mänsklig sköld. - Hon skulle komma och bo hos mig i sommar, säger han.

Tiotalet svenskar skyddar palestinier

  • International solidarity movement stöder Palestina och bekämpar israelisk militär i Gaza och på Västbanken.

  • De arbetar som mänskliga sköldar, men tillämpar inget våld.

  • Ett tiotal svenskar befinner sig på Västbanken genom ISM just nu. Inom kort väntas siffran stiga till 25 personer från Sverige. Aktivister från England och USA finns också i området.

  • Amerikanska Rachel Corrie är den första av dem som dödats.

Stefan Villkatt, 37, i Vadstena fick beskedet när han satte på radion.

Han insåg direkt att det var hans flickvän de talade om på nyheterna.

- Jag ringde hennes mobil och hoppades att hon skulle svara. Men det var en annan som svarade och berättade för mig, säger Stefan.

Stefan och amerikanska Rachel träffades i Gaza i januari där de agerade mänskliga sköldar genom organisationen International solidarity movement.

Stefan och Rachel blev förälskade. De arbetade sida vid sida ända tills Stefan var tvungen att åka hem till Sverige igen i mitten av februari.

Raseras av militär

- Men vi har hörts på telefon, mejl och sms hela tiden. Jag skulle ha åkt tillbaka i påsk och sedan skulle hon komma hit till mig och bo här i sommar.

I söndags ställde sig Rachel Corrie framför ett palestinskt hus i Rafah i södra Gazaremsan med en megafon för att stoppa en schaktmaskin. All bebyggelse i gränsområdet till Egypten raseras av israelisk militär som bygger en 50 meter bred säkerhetszon.

Föraren stannade aldrig.

Rachel rasade ner i massorna och krossades av maskinen som körde över henne. Hon fördes till sjukhus, men dog av sina skador.

"Har varit rädda"

Israeliska armén kallar det en olycka. Stefan kallar det mord.

- Hon var jättetydlig med en orange jacka och megafon. De körde bara över henne när hon föll omkull.

Rachel och Stefan pratade ofta om riskerna de utsatte sig för.

- Det är klart att vi varit rädda och oroliga, de har försökt skjuta på oss för att skrämma oss flera gånger. Men det är mindre farligt för oss västerlänningar än för palestinierna.

Han beskriver Rachel som en helt vanlig 23-årig tjej. Hemma i Olympia i USA studerade hon psykologi och sociologi och jobbade på ett hem för människor i kris.

Hon pluggade arabiska innan hon reste till Gaza för att hjälpa utsatta människor.

Fick ge dödsbudet

Stefan var den som fick ringa Rachels föräldrar i USA och ge dödsbudet. Resan han skulle ha gjort till Västbanken under påskhelgen är inställd.

- Jag hade hoppats mycket på oss, alla drömmar vi hade, den kärlek vi investerat i det här, nu är det bara borta.”

Fatima Johansson
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article128431.ab

Av Toby Johansen:

EPILOG: Det går en sorgemarsch nere på gatan. Idag skall Rachels Corries kvarlevor flygas hem och palestinierna har draperat kistan med den amerikanska flaggan, som de ju annars mest bränner. Men det är något som bränner i deras sinnen – hon dog för oss.

. . .  OCH SVERIGE!

Vet ni vad en rumpjude är. Det är en som sitter i sitt bekväma arbetsrum i Sverige och dirigerar kriget i Israel på avstånd. Lisa Abramowitz är en sådan. Judarna i Sverige har full tillgång till det tvivelaktiga forumet Världen Idag som tar in allt bara det är judiskt. Nyligen tyckte hon till om Hamrin International Konferensen på Jönköpings universitet där man bland annat tyckte att mediernas rapporter om kriget var alldeles för proisraeliska. Svenska medier varifrån hon sitter är alldeles för “propalestinska” och hon kallar kriget därnere för “Palestinakonflikten”. Vet ni vad jag tycker, och detta är skrivet i affekt, jag tycker att Lisa Abramowicz ska åka ned till Israel och dirigera konflikten själv, istället för att sitta här i Sverige och tycka till om sådant hon inte begriper. Eller är det bättre att ha ett helt svenskt universitet emot sig. Kärringen börjar bli träig.


Gå tillbaka till Svenska sidan