EN KONSPIRATION SÅ MONSTRUÖS SOM DEN KAN BLI

AV TORBJÖRN JOHANSEN EAEC 2007

"Individen blir handikappad när han står ansikte mot ansikte med en konspiration så monstruös att han inte kan tro att den existerar." (J. Edgar Hoover)

Det är inte säkert att alla har samma åsikter om exempelvis president George W Bush som jag framför här i denna artikel. Men jag föreslår att ni läser den ändå eftersom det är nyttigt för debatten. Skicka mig gärna reaktioner på det du läser.  Författaren

Världen är i händerna på en iskall, satanisk kult.

Människor viker undan vid denna antydan men bevisen lyser oss i ansiktet varje dag. George W. Bush, president i den "fria världen," är medlem av Skull & Bones, en avdelning av Illuminati-Orden. Hans far, farfar och farbror är också medlemmar. Hans förfäder invigdes 1917 (farfar), 1948 (far), och George 1968. 

I sin biografi "A Charge to Keep" skriver Bush att som "seniorelev gick jag med i Skull & Bones, ett hemligt sällskap, så hemligt att jag inte kan säga något mer." I augusti 2000 sade han att "arvet är en del av vad jag är." Ligger det inte en viss intressekonflikt i det?

http://edition.cnn.com/ALLPOLITICS/time/2000/07/31/heritage.html

PLUS OCH MINUS FÖR PRESIDENTERNA

"Av deras frukt skolen I känna dem", säger Jesus i Matt. 7: 16.

President George Walker Bush blev enligt egen utsago och enligt flera källor kristen när han var i 40-åren.

Men historikern Herman Lindkvist hävdar att George W inte benådade en enda dödsdömd fånge under sin tid som guvernör i Texas, i syfte att vinna många röster i Texas som presidentkandidat före valet år 2000. Det låter inte så värst gudfruktigt.

Som president har han startat två krig, mot Afghanistan och Irak. Det var bra att han fick Saddam Hussein avsatt och att Saddam togs till fånga och fick sin dom. Det är inte bra att ca 85 000 civila irakier har dödats under de år kriget i Irak har pågått.

På den enda bilden i denna artikel gör George W. Bush Satanstecknet. Det är inte alls bra. Kanske faller det sig naturligt att göra det om man är medlem av ockulta Skull & Bones? Och som sitt favorit-tvprogram på TV har han "The Osborns," med satanisten Ozzy Osborne som stjärna, enligt svenska kvällstidningar. Det inger inte något förtroende, särskilt inte när han påstår sig vara kristen. Så här sade George W. i CNN den 18 december år 2000:

"Om vi hade diktatur, så vore det så [blip] mycket lättare – så länge jag är diktatorn."

När president George W. Bush höll sitt invigningstal, läste han upp ett underligt citat som chockade en del:

"När oavhängighetsförklaringen undertecknades skrev statsmannen från Virginia, John Page, till Thomas Jefferson: ' Vi vet att loppet inte är lätt för de svaga, ej heller slaget för de starka. Tror du inte att en ängel rider på virvelvinden och dirigerar denna storm? ' "

En teolog vet att dessa ord om en ängel som rider på virvelvinden och dirigerar en storm inte står att finna i Bibeln. Däremot finner man liknande vändningar i Kabbalans väldigt, väldigt ockulta värld. Att G.W. Bush läste detta citat kan lika gärna vara en kod för världens ockultister att tyda.

Även den ryske presidenten Vladimir Putin hör till dem som kallar sig kristna. När han besökte Jerusalem för en tid sedan, lät han sin limousine stanna i närheten av Golgata, och gick fram till den plats där Herren Jesus blev avrättad. Där böjde han knä och sade: "Detta är världens medelpunkt." Putin är rysk-ortodox. Han har sagt till sitt folk: "Jag är som ni. Jag har makt, men jag är som ni." Det låter ju bra.

Hallå! Kan man verkligen ha ett offentligt ämbete av sådan dignitet som Bush har, och samtidigt tillhöra ett "hemligt sällskap"? Om det vore ett godartat sällskap, skulle det då tvunget vara hemligt? Illuminati är den dolda handen bakom alla moderna stridigheter, som de franska och ryska revolutionerna, kommunismen, depressionen 1929 och nazismen. Och det finns länkar mellan Skulls och Illuminati.

För att påverka historiens gång behövs det egentligen bara pengar. Och det har männen bakom Illuminati massor av. Det är tid att vi inser verkligheten. Som någon har sagt: Om det kan gå fel, så gör det det. Det har gått fel. Världen styrs av en satanisk kult.

ILLUMINATI OCH SKULL & BONES

Illuminati har sina rötter i den judiska Kabbalan, babyloniska hemliga kulter, tempelriddarna, frimurarna och andra välvalda intressenter, som alla ägnar sig åt satansdyrkan och önskar sig större makt. Den 1 maj 1776 grundade Adam Weishaupt, professor vid Ingolstadts universitet i Tyskland, Illuminati-Orden. Många tror att Weishaupt sponsrades av furst Wilhelm av Hessen Kassel, men framförallt sponsrades Weishaupt av furstens bankir, Meyer Amschel Rothschild, den rikaste mannen i världen.

ANTIKRIST

När Illuminati har nått fram till sina mål, kommer de att utse en diktator som styr världen. Denne globale härskare omtalas i Bibeln. Pastor John S. Torell har nått mycket långt i sin forskning om den yttersta tiden och Antikrist. Han skriver, CITAT:

"Syndens människa, Fördärvets son, Antikrist, kommer att vara en man uppvuxen inom judendomen. Han benämns av Jesus som "förödelsens styggelse som står på helig plats" (i ett nybyggt tempel i Jerusalem), se Matt. 24: 15. Han kommer att förkasta Abrahams, Isaks och Jakobs Gud, och dyrka Kabbalans gud."

Antikrist kommer att vara av judisk börd (Daniel 11: 37), en fet person (Jesaja 10: 16), homosexuell (Daniel 11: 37), och omskuren (Hes. 28: 2-10). Han är omskuren, och bryr sig inte om sina fäders Gud, "På sina fäders Gud skall han icke akta," och måste därför vara från Abrahams ätt, en jude, som inte bry sig om Gud.

JUDENDOMENS KABBALA

Vi återvänder till Torell: "Kung Salomo satte sin tro till "de äldstes" undervisning i Kabbala, och använde sin egen visdom till att vidareutveckla den till den form den ännu har idag. Kabbalistiska judiska rabbiner har genom seklerna vidarebefordrat dess läror och lagt till flera skrifter.

Kabbalan lär att det en dag kommer en judisk messias till jorden och instiftar ett rike med de kabbalistiska judarna som ledare över alla hedningar. Inom kabbalistiska kretsar är denna messias också känd som "DEN HELIGA ORMEN," som för närvarande är fånge i den "Bottenlösa Abyssen" (Avgrunden). Det är de kabbalistiska judarnas plikt att verka för att deras messias kommer tillbaka till jorden då han inte kan göra det av sig själv. Detta kan göras på två sätt, antingen genom att göra alla människor på jorden goda, eller att göra alla människor på jorden totalt onda. I Kabbalan kallas detta för "DEN HÖGA VÄGEN," respektive "DEN LÅGA VÄGEN." För många år sedan beslöt kabbalistiska rabbiner att den Låga Vägen kommer att vara den lättaste vägen.

Och därför, genom att synda och lära andra människor synda, tror kabbalisterna att de tjänar sin gud. När de har lett alla hedningar in i en totalt ondskefull livsstil och "alla gnistor av godhet" har utrotats från jorden kommer den DEN HELIGA ORMEN att kunna bryta sig loss från den Bottenlösa Abyssen och uppstiga till jordens yta, och som den Judiske Messias börja styra världen från Jerusalem. Alla 'hedningar' kommer att bli slavar under det judiska folket och deras messias.

Familjerna Rothschild och Warburgs är hängivna Kabbalans undervisning. Det var även Theodore Herzl, en judisk journalist från Wien, som i augusti 1897 höll den första sionistkongressen i Basel, Schweiz. Den sionistiska rörelsen kunde inte existera utan undervisningen och tron på Kabbalan.

Det är i detta ämne som den genomsnittligt kristne har varit missledd de sista 100 åren. Sionismen är inte bara ägnad att upprätta ett permanent hemland för judarna i Palestina (detta är bara "del ett" i deras plan), utan också slutligen bereda vägen för den "Heliga Ormen" och upprätta hans världsrike. För att uppnå det målet arbetar varje nu levande kabbalistisk jude dag och natt på detta projekt.

Den sionistiska rörelsen är I SJÄLVA VERKET,  ANTIKRISTS SYSTEM. Om du förstår detta så förstår du även varför judar i gemen är ledande i alla länder när det gäller bankverksamhet, industri, utbildning och underhållning. De är hjärtligt hängivna sitt religiösa trossystem och är också villiga att dö för sin sak.

Efter att ha läst det ovanstående har en del läsare blivit dödsförskrämda. Du inser nu att du har läst saker som av många anses vara ANTISEMITISKA. Du vet kanske vad som händer de judar eller hedningar som kritiserar sionismens motiv. Detta förhållande borde i sig vara en varning om att något inte står rätt till.

Som kristna är vi vana att diskutera olika läror, Jehovas Vittnen, Mormonkyrkan, Islam, Satanism, etc. Ingen attackeras som "hatbrottsling" för det. Vi hatar ju inte människorna, men vi hatar deras läror. Men ifrågasätter du Judendomen, Sionismen, Talmud eller Kabbalan rasar media och man börjar undvika dig.

För 100 år sedan kunde judendomen diskuteras fritt. Idag, 2007, går inte det. Världsregeringen har nu nått så långt att den kan beskydda sig själv från alla undersökningar." SLUT CITAT. 

TEMPELORDEN OCH FRIMURARNA ANVÄNDER JUDENDOMENS KABBALAH

Kabbalans gud är Satan, och dess ca 550 böcker, är källan till all lärdom hos satanister, häxor, frimurare,  illuminater, teosofer, New Age-anhängare, och alla andra ockulta grupper. Allt detta vidarebefordrades till Europa och Amerika av judar. Ett exempel:

På medeltiden översatte tempelriddarna sin egyptiska avgud Bahomets namn med hjälp av Judendomens Kabbalah, där varje bokstav har ett nummer, så man kan omvandla orden till en annan betydelse genom denna magi, och man fick på så vis fram den grekiska varianten av namnet Sofia, som enligt Judendomen är den feminina delen av Gud. "De svenska frimurarna tillber Bahomet" skriver religionshistorikern Torsten Bodekull. Om sådana metamorfoser, som judendomen ägnat sig åt sedan Mose steg upp på berget i Sinai och Israels barn nedanför berget tog emot en falsk gud och början till Kabbalan, låter Gud genom profeten Jesaja ropa:

"Ve dem som kalla det onda gott, och det goda ont, dem som göra mörker till ljus, och ljus till mörker, dem som göra surt till sött och sött till surt! !" (Jes. 5: 20)

Illuminati's mål var att förstöra västvärldens civilisation och att upprätta en ny världsordning styrd av dem själva. Den metod som användes var att upplösa alla sociala band (arbetare, nation, religion, ras, familj) genom att exploatera socialt missnöje och utlova en gyllene era av "mänskligt broderskap." Detta kallas idag "globalisering."

Illuminatis principer är mycket enkla men övertygande och tvingande: vänd broder mot broder och länder mot länder, sälj vapen till dem, stöd deras inbördes motvilja och profitera på den pågående konflikten.

Bländade av löften om makt och förändring tjänade människor detta system utan att veta vem eller vad de stödde. Weishaupt uppmanade sina anhängare att "ägna sig åt konsten att förfalska." Nyrekryterade fick höra att Illuminati var utrycket för kristendomens ursprungliga anda. Weishaupt var förtjust över att till och med godtrogna män inom Kyrkan i Tyskland kunde bedragas:"O människor, till vad kan ni inte övertalas?" (Nesta Webster, World Revolution 1921, s. 27)

Illuminati har utnyttjat alla s.k. progressiva rörelser de senaste 200 åren. Kvinnor, sade Weishaupt, skulle värvas med antydningar om "emancipation." De kan skapa förändringar som gynnar oss genom fåfänga, nyfikenhet, sensualism och böjelser." (Ibid., s. 29)

William Huntington, en amerikan som hade studerat i Tyskland, grundade Skull and Bones (avdelning 322 av det bayerska Illuminati) på Yale University år 1832. Medlemmarna höll en dödskalle mot bröstet när de svor en ed att de skulle hålla logen hemlig genom lidande och död. "Orden" blev ett skydd för de ledande familjerna i New England, varav många blivit rika genom opiumhandel. Till Orden räknas Whitneys, Tafts, Buckleys, Lowells, Sloans, Coffins, och Harrimans. Familjen Bush var beroende av dessa familjer. 

I över 150 år har "Bonesmen" verkat i världen, och gör det ännu, genom bankverksamhet, regeringar, lag och ordning och de olika underrättelsetjänsterna, främst i USA och Israel, genom medlemmar som t.ex. presidentrådgivare Averell Harriman, krigsmotståndaren William Sloan Coffin, Time Life-magnaten Henry Luce, Trumans krigsminister Henry Stimson (ansvarig för fällandet av atombomberna över Hiroshima och Nagasaki), pseudokonservative conservative William F. Buckley och många andra.

"STRIDEN STÅR INTE MELLAN VÄNSTER OCH HÖGER"

På 1960-talet forskade den engelskfödde Dr. Anthony Sutton på Stanfords Hoover Institute och upptäckte,  att trots Kalla Kriget försåg USA Sovjetunionen med teknologi och vapen som användes mot amerikanska soldater i Vietnam. Sutton grävde vidare och fann, att Wall Street sponsrat både bolsjevikrevolutionen och nazisternas väg till makten i Tyskland. De böcker han sedan skrev vilka finns online , kostade Dr. Sutton hans akademiska karriär. http://www.reformed-theology.org/html/books.htm

År 1983 fick Sutton tag i en lista på Skull & Bones medlemmar och kände genast igen namnen på många amerikanska politiker. Han gav då ut en bok med titeln "America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull and Bones" (1986). Han uppdaterade och publicerade på nytt denna bok strax före sin död i juni 2002. Han blev 77 år. Här följer några av hans slutsatser: http://www.trineday.com/

·         Dr. Sutton ansåg att höger-vänsterskalan är ett bedrägeri som används för att styra debatten och få medborgarna att tänka i vissa banor. Vänstertidningar som The Nation och The New Republic och högertidningar som The National Review kom till på konstgjord väg. De förra finansierades av pengar från Whitney och de senare av Buckley. Båda är med i Skull & Bones. Sutton konstaterar:

"Förr eller senare måste folk vakna. Först måste vi göra oss av med "höger-vänsterfällan." Den är bara ett tankesätt från Hegel för splittring och kontroll. "Striden står inte mellan höger och vänster; den står mellan oss och dem."
http://www.antonysutton.com/suttoninterview.html

På liknande vis, internationellt sett, är vänster och högerstrukturer konstruerade på konstgjord väg men har kollapsat genom trycket på att bilda en syntes för en ny världsordning som egentligen är diktatorisk socialism under kontroll av kapitalets monopol.

·         Skolböckerna, även de akademiskt viktiga, hävdar att krig och revolutioner bara är tillfälliga resultat av "stridigheter mellan olika parter." Detta är rent nonsens, menar Anthony Sutton. Böckerna är istället skrivna och finansierade av Wall Street för att skapa den ny världsordningen. Men om det står det inte något i etablissemangets historieböcker.

KOGNITIV DISSONANS 

Här hemma har riksdagen nu genomdrivit en lag om att skolorna skall lära ut att universum kom till genom en Big Bang och att de inte längre får lära ut att det var GUD som skapade världen. Idén kom från judiska frimurare i USA (Illuminati), som ville använda den som ett påtryckningsmedel för att kunna genomföra sin nya världsordning, där Gud inte har någon plats. Genom det hemliga sällskapet "Bilderberggruppen" sker överföringen av sådana dogmer till frimurarna i EU, på topphemliga möten, där det inte får finnas en själ närmare än en mil i omkrets runt platsen där mötet hålls. Avståndet upprätthålles av polisen. Så lätt är det att avsätta den Allsmäktige Himmelens och Jordens Skapare (tror man). 

Vår värld en produkt av en Satans konspiration nedärvd i generationer. Jag skulle ge mycket för att ha fel.
När vi jämför denna störande slutsats med den tröstande bild vi får genom Illuminati-kontrollerade media och utbildning, upplever vi en "kognitiv dissonans," psykisk stress. Man löser ofta detta genom att undvika verkligheten, och avfärdar allt som "konspirationsteorier." Och det är ju mycket bekvämt.

DET ÄR PENGARNA SOM STYR VÄRLDEN

Man kan ju undra varför de rika i denna världen skulle ödsla sina pengar på politiker och världshärskare? Och varför sätter man inte in militära styrkor å Illuminati's vägnar? John S. Torell ger ett bra svar på detta problem, när han skriver om Antikrist:

"Förslavandet av massorna sker genom en sträng ekonomisk kontroll – ingen anställning, löneutbetalning eller handel om inte personen har Vilddjurets märke på sig (se Upp. 13: 16). Militärt förtryck kan aldrig få folken att lyda, men ett totalt ekonomiskt förtryck kommer att tvinga dem till lydnad." 

Alltsedan kung Salomos dagar har talet 666 (se Upp. 13: 16-18) varit ett viktigt tal för kabbalisterna, som då utvecklade judendomens Kabbala ytterligare. (1 Kon. 10: 14). Även Salomo deltog. Märk väl:

Människor som kontrollerar lejonparten av världens rikedomar kommer att vidta sina mått och steg för att stärka och etablera sin position. De kommer att destabilisera allmänheten genom att starta hela serier av krig och och andra bedrägerier (kommunism, lesbisk feminism, homosexuell depravitet, multikulturalism). De kommer att förfalska tron på en kärleksfull Gud och stödja våld och ett förvrängt tänkande. De kommer också vara intagna av det ockulta och dyrka Satan.

KRIMINELLT I SMÅTT OCH STORT

Det regeringsinspirerade övergreppet den 11 september bevisar att en djävulsk kult kontrollerar Amerika. Bush och hans medbrottslingar är kriminella, förrädare och bedragare. Men se inte på demokraterna efter frälsning. Ledaren John (Kohen) Kerry är också Skull and Bones (årsklass 1966.) "Kriget mot terrorn" är uppenbarligen designat för att föregripa all opposition och vänja folk vid ytterligare underkastelse och en ny världsordning. What kan vi göra? Lämna våra liv åt Jesus Kristus Messias. Är du engelskspråkig så läs denna länk. Läs även nedanstående kommentarer med vidhängande ord från Bibeln:
http://www.serendipity.li/wot/911_a_hoax.htm

1. Judarna har aldrig velat tro att Jesus är Messias, som Bibeln säger. Det placerar dem på Antikrists sida:

  "Vilken är »Lögnaren», om icke den som förnekar att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen." (1 Joh. 2: 22)

"Vad skola vi då säga? Jo, att hedningarna, som icke foro efter rättfärdighet, hava vunnit rättfärdighet, nämligen den rättfärdighet som kommer av tro, under det att Israel, som for efter en rättfärdighetslag, icke har kommit till någon sådan lag. Varför? Därför att de icke sökte den på trons väg, utan såsom något som skulle vinnas på gärningarnas väg. De stötte sig mot stötestenen, såsom det är skrivet: »Se, jag lägger i Sion en stötesten och en klippa som skall bliva dem till fall; men den som tror på den skall icke komma på skam." (Rom. 9: 30-33)

2. De flesta judar hatar Kristus och kristendomen:

"Han [Jesus] kom till sitt eget, och hans egna togo icke emot honom.  Men åt alla dem som togo emot honom gav han makt att bliva Guds barn, åt dem som tro på hans namn". (Joh. 1: 11-12)

3.  En strid om ont och gott uppstod i himlen mellan Gud och den främsta ärkeängeln Lucifer, som ville bli större än Gud. Under denna strid blev han bränd och kallades sedan Satan. Han hatar Kristus och vill att du inte skall bli frälst, ty en sådan möjlighet öppnades när Kristus dog på korset.

  "Då sade han [Jesus] till dem: »Jag såg Satan falla ned från himmelen såsom en ljungeld." (Luk. 10: 18)

  "Och en strid uppstod i himmelen: Mikael och hans änglar gåvo sig i strid med draken; och draken och hans änglar stridde mot dem, men de förmådde intet mot dem, och i himmelen fanns nu icke mer någon plats för dem. Och den store draken, den gamle ormen, blev nedkastad, han som kallas Djävul och Satan, och som förvillar hela världen; han blev nedkastad till jorden, och hans änglar kastades ned jämte honom.  

 Och jag hörde en stark röst i himmelen säga: »Nu har frälsningen och makten och riket blivit vår Guds, och väldet hans Smordes; ty våra bröders åklagare är nedkastad, han som dag och natt anklagade dem inför vår Gud. De övervunno honom i kraft av Lammets blod och i kraft av sitt vittnesbörds ord: de älskade icke så sitt liv, att de drogo sig undan döden. Glädjens fördenskull, I himlar och I som bon i dem. Men ve dig, du jord, och dig, du hav! Ty djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, eftersom han vet att den tid han har kvar är kort." (Upp. 12: 7-12)

3. Om du har tagit emot Jesus i ditt hjärta; håll fast vid det, för Satan kan inte göra dig något ont, så länge du håller fast vid Kristus. Bibeln säger: "Vår Herre är stor och väldig i kraft, hans förstånd har ingen gräns. HERREN uppehåller de ödmjuka, men de ogudaktiga slår han till jorden." (Psalm 147: 5-6).

"Jag skriver till eder, kära barn, ty synderna äro eder förlåtna för hans namns skull. Jag skriver till eder, I fäder, ty I haven lärt känna honom som är från begynnelsen. Jag skriver till eder, I ynglingar, ty I haven övervunnit den onde." (1 Joh. 2: 12-13)

4. Det är bara om du har tagit emot Jesus Kristus i ditt hjärta som du går trygg på din väg till Himlen:

"Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna. Tagen alltså på eder hela Guds vapenrustning, så att I kunnen stå emot på den onda dagen och, sedan I haven fullgjort allt, behålla fältet. (Ef. 6: 12)

Varför skriver jag så mycket om Bibeln? Jo där finns allt man behöver veta om eviga ting som frälsningen, friden, och vad som skall hända i framtiden. Bli en Jesus-freak du med! Det ger en tryggad framtid.

JAG ÄLSKAR HONOM FÖR ATT HAN HAR ÄLSKAT MIG FÖRST!

KÄLLOR:

John S. Torell: How God Defeated The Devil In The 20th Century, The Dove, Spring 2001

Henry Makow, fil. dr i engelsk litteratur, 2003: A Conspiracy Too Monstrous To Conceive

Cuttingedge Ministries: Bush' Inauguration Speech

Använd även de länkar som finns i artikeln.


Gå tillbaka till Svenska sidan