Om boken "Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken"

av Thomas Sjöberg, Tove Meyer och Deanne Rauscher


Kommentar av Thorbjörn Johansen EAEC

Slaskjournalisterna Thomas Sjöberg och  Deanne Rauscher och Tove Meyer (judiska efternamn) suger avloppsrör. Deras otroligt falska beskyllningar mot hans Majestät Kung Carl Gustaf XIV visar att dessa "författare" nått ett veritabelt lågvattenmärke inom den svenska journalistkårens avloppssystem.

Dessutom luktar hela affären judisk konspiration lång väg. Man kan likna den vid Gudrun Schymans fall som politiker på grund av det judeägda Expessens förtal. Tydligen söker dessa tidningsmurvlar (inberäknat Aftonbladet) och mullvadar ständigt efter chanser att smutskasta hederligt folk. De kommer ingen vart med detta.

En röst i mediabruset säger:

"Här finns ytterst litet av det som vanligtvis brukar identifieras som litterära kvaliteter. ”Den inledande halvan, som bland annat behandlar kungens morfars NAZISTISKA förflutna, är omständlig, tyngd av långa citatsjok, och med för stora luckor för att den ska fungera som just en biografi." (GP)

Riskerar fängelse

Författarna består en skribent, en socialarbetare som sadlade om strax före 50-årsdagen och en elev från journalisthögskolan.

I boken är långt ifrån alla påståenden är så bekräftade som författarna gör gällande.

Sjöberg, Rauscher och  Meyer har i två och ett halvt års tid undersökt kungens privatliv och hävdar på över 300 sidor att vår statschef haft älskarinnor och gått på strippklubbar.” Vartill kungen är oskyldig, det skall ni veta.

Deras kontroversiella påståenden har inte visat sig hålla måttet och de citerar onåbara källor. 

Ett rättsligt efterspel kan väntas, varefter de tre författarna kan få fängelse. 

Stå på dig kungen!


Gå tillbaka till Svenska sidan